Installatører

Installer

HeatSave har et godt samarbejde med installatører i hele landet. Alle vores installatører er Certificerede KMO installatører, dvs. de er uddannet til at sætte vores varmepumper op. Kontakt os gerne og få råd og vejledning, så finder vi sammen den rigtige varmepumpe, tilskuds muligheder og en installatør i nærheden af dig.

Igennem de sidste 10 år har energipriser og afgifter kun peget i én retning – opad. Jo dyrere olie, gas og el bliver, jo større er fordelen ved at skifte til en varmepumpe. Det skorter heller ikke på politiske incitamenter med “skrotpræmier” til dem, der afskaffer deres olie- eller gasfyr, tilskud samt en betydelig reduktion af el-afgiften ved at skifte opvarmningskilde til en varmepumpe.

Uanset om det drejer sig om private huse, institutioner eller større og mindre virksomheder, så giver varmepumper massive besparelser på energiregningen samt store klimafordele for samfund og forbrugere.

De senere års teknologiske udvikling på varmepumpe området har betydet, at man i dag har varmepumper, der passer perfekt til det nordiske marked.

Er du installatør?
Så kan vi udover et komplet produktprogram, der spænder fra mindre luft til luft varmepumper, tilbyde luft til vand varmepumper, pool-pumper og brugsvandspumper. Vi har ligeledes et komplet program af tilbehør og fittings, så indkøb til installationen kan klares ét sted.

•    Vi kan tilbyde KMO Certificering
•    Vi tilbyder projekthjælp og hjælp til tilbudsgivning
•    Salgskurser
•    Hjælp til marketing, udarbejdelse af egne brochurer og kampagner mm.