HeatSave

Invironment_Hansol

Varmepumper sikrer massive besparelser på energibudgettet, hvad enten det gælder boliger, institutioner eller virksomheder. De er langt mere miljøvenlige og økonomiske end de traditionelle opvarmningstyper som gasfyr, oliefyr og el-varme.

Vi har varmepumper der passer til stort set alle typer installationer på det danske marked. Takket være den teknologiske udvikling har vi i dag varmepumper til rådighed, der håndterer langt de fleste varmeopgaver, luft til luft pumperne kan tilmed køle.

Når du skal vælge en varmepumpe er det langt fra prisen der er den vigtigste faktor, der er en lang række faktorer som har større betydning, herunder energieffektivitet, ydeevne, komfort og garanti. Derudover er det også vigtigt at din installatør er KMO-certificeret, dvs. at han har gennemgået den nødvendige uddannelse til at sætte varmepumper op.

Hos HeatSave er det essentielt at vores produkter lever op til de gældende krav og derfor er de at finde på Energistyrelsens Varmepumpeliste, samtidig med at vores installatører alle er KMO Certificeret, derfor har vi et samlet produkt vi kan stå inde for.

Ud over kvalitet og lang garanti, tilbyder vi også at hjælpe med at opnå tilskud til din nye varmepumpe, derfor har vi et samarbejde med EnergiNord, hvilket betyder at vi fratrækker tilskuddet inden du skal betale regningen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om hvilken varmepumpe der passer til dig her…

Gree_earth Gree-award Gree-Godkendt KMO