fbpx

ES AW EVI M
PLUG N' Play

Modulopbygget ES AW Monoblock Luft-/vand-varmepumer med EVI – 45 kW til 270 kW (mulig konfiguration op til 720 kW)

PLUG N' PLAY moduler

Vores PLUG N’ PLAY-moduler er innovative, fleksible og komplette – 
Vores specialfremstillede, præfabrikerede energimoduler er tilgængelige i forskellige kW versioner. Med industriel kvalitet, er du garanteret en løsning, som giver dig billig og miljøkorrekt opvarmning, som nemt kan udvides med flere moduler, hvis behovet opstår.

Bygningens energimæssige ydeevne og driftsomkostninger forbedres mærkant, mens det også bidrager til en bedre miljøprofil, hvilket øger ejendommens værdi.

45 kW – 270 kW (op til 720 kw)

Modulerne er opbygget omkring AW-EVI-45 enheder. Vores enheder kan køre i kaskadesystemer i op til 16 enheder, hvilket betyder at systemet kan gradvist udvides med enheder, helt op til 720 kW under samme styring.

Hovedpunkter

AW 45-EVI-M Plug n’ Play

AW 90-EVI-M Plug n’ Play

AW 135-EVI-M Plug n’ Play

AW 180-EVI-M Plug n’ Play

AW 225-EVI-M Plug n’ Play

AW 270-EVI-M Plug n’ Play

Ved hjælp af ES NordFlex kan du skabe et specialdesignet varmeanlæg, der effektiviserer energiforsyningen af din ejendom. Systemet er kompatibelt med andre varmekilder, uanset om det er elvarme, olie, gas, brænde, piller eller fjernvarme.

Med et moderne system inklusiv varme, varmt brugsvand og en aktiv kølefunktion – op til 720 kW effekt tilgængelig. ES NordFlex er let at installere, hele systemet kan overvåges via internettet og kan altid tilpasses. Det kræver minimal vedligeholdelse, men sparer penge år efter år.

Produkt

BESKRIVELSE

Varmepumpen omdanner energi fra udeluften til varme og varmt brugsvand til dit lager, bolig, kontor eller industribygning.

Ved at omsætte energien fra udeluften sænker du dine energiomkostninger på en miljøvenlig måde, samtidig med at du skaber det perfekte indeklima. AW-EVI serien er udviklet til at erstatte eller komplimentere en eksisterende varmekilde.

AW-EVI serien er udviklet til at give størst mulig energibesparelse og støjsvag drift.

Komponenter fra førende producenter og smart styring muliggør store energibesparelser og støjsvag drift. Alle AW-EVi-serier er mærket A++.

Topkvalitets afrimning – nanobelagt udendørs fordamperenhed.

Store mængder af energi kan opsamles direkte fra udendørs luften. Når energien trækkes ud af luften vil der dannes is på udedelens varmeveksler. Systemet afrimes af en nano-coated fordamper, der fungerer efter behov og har selvlærende kontrol

Komplet varmestyring

Med ES NordFlex-styringen kan varmepumperne enten styres lokalt eller fjernstyres via smartphone eller computer. På det brugervenlige display kan du lave alle
nødvendige indstillinger for en effektiv og problemfri drift og samtidig kontrol med nuværende status på dit system. Selv når du ikke er på stedet, får du total kontrol via smartphone eller computer.

Behold din gamle kedel

Vores varmepumpesystemer kan arbejde sammen med andre varmekilder som backup for at klare energibehovet på årets koldeste dage. Alle AW-EVI serier giver dig mulighed for at beholde dit nuværende el-, olie-, pille- eller brændefyr. Hvis dit nuværende system fungerer som det skal – kan du beholde det som backupkilde. Under normale omstændigheder bør varmepumpens kapacitet være nok til at levere den nødvendige varme på de koldeste dage, men i ekstreme tilfælde, kan det kalde på hjælp fra backup systemer, hvis krævet.

  • Den dockbare løsning betyder, at varmepumpen kan tilsluttes den anden varmekilde, som kan levere on-demand varme.
  • Hvis varmepumpen kan levere halvdelen af varmebehovet på de koldeste dage, så er den normalt i stand til at opfylde 80-90 % af varmebehovet på alle årets dage.

Top kvalitet til det nordiske klima

ES AW45-EVI-M PlUG n' PLAY

Sammen med vores professionelle partnere tilbyder vi vores kunder en sikker levering og installation til konkurrencedygtige priser.

Yderligere information

Tilbud, Data & Downloads

FÅ ET TILBUd

Udfyld dine detaljer og vi kontakter dig snarest!

Tak for din besked!

Vi kontakter dig,
snarest muligt!

Kan du ikke vente?

Du er velkommen til at kontakte os, så svarer vi hellere end gerne alle dine spørgsmål..
Du er også velkommen til at ringe til os på +45 70 60 56 25