fbpx

HEATSAVE | B2B REKLAMATIONS FORMULAR

Velkommen til vores B2B reklamationsformular. Hos HeatSave bestræber vi os på at levere produkter af højeste kvalitet og en service, der overgår dine forventninger. Vi forstår, at der i sjældne tilfælde kan opstå problemer med vores produkter. Denne formular er designet til at hjælpe dig med at indberette eventuelle reklamationer hurtigt og effektivt, så vi kan løse dem på en tilfredsstillende måde. For at sikre en hurtig behandling af din reklamation, bedes du udfylde alle de nødvendige oplysninger og vedhæfte relevant dokumentation.

Registrering af supportproblem

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Påkrævet information

Navn
Jeg vil gerne kontaktes via

Teknisk information

Angiv venligst projekt eller andre oplysninger for at gøre det nemmere at holde styr på problemet.
Prøv at beskrive problemet så præcist som muligt. For det meste er fejlen i en enhed beskrevet med en fejlkode i displayet eller på printkortet. Indtast disse oplysninger i felterne nedenfor. (for information om, hvordan du finder fejlkoderne, se mere i installationsvejledningen som også findes på B2B portalen)

Produkt information

Indtast model, serienummer og fejlkoder for enheden, der er installeret i felterne nedenfor. Dette kan bestå af udendørsenhed, indendørsenhed, buffere, ventilatorkonvektorer, styreskab mm.
Information om garantikrav
Priotet
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Upload billeder eller dokumentation af enheden eller beskadiget del. For at kunne bestemme handlingen vil billedet hjælpe os med at foretage en hurtigere vurdering og fremskynde supportprocessen. *For garantikrav er det påkrævet at indsende billeder af den ødelagte del. *For garantikrav, der er forbundet med displayet, skal du levere billeder af skærmens for- og bagside.
Styreenhed
Er enheden tilsluttet My Heat Pump?

Tak for at udfylde vores reklamationsformular

Vi tager alle henvendelser seriøst og vil behandle din sag hurtigst muligt. En af vores medarbejdere vil kontakte dig inden for rimelig tid for at følge op på din reklamation. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for øjeblikkelig assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon 70 60 56 25. Vi værdsætter din feedback og dit samarbejde i vores bestræbelser på at forbedre vores produkter og tjenester.


Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/heatsave.dk/public_html/wp-content/plugins/wpforms/src/Pro/Forms/Fields/Pagebreak/Frontend.php on line 186