Derfor bør du tegne et serviceabonnement

En bekymringsfri varmeløsning med et serviceabonnement

Det er de færreste af vores kunder, som syntes at varmepumpeteknik er så spændende som vi hos Heatsave mener. De fleste ønsker nemlig blot at få installeret en varmepumpe som bidrager dem med at spare tusindevis af kroner om året, mens at systemet "bare virker!". Dette er her hvor et Heatsave Serviceabonnement kommer ind i billedet.

Med et serviceabonnement, tegner du en aftale der kan give dig et bekymringsfrit varmesystem. Alt efter hvilken aftale du tegner, har mulighed for udvidet garanti på dit system, 24/7 akut vagt, gratis udskiftning af diverse defekte komponenter og årligt service på varmepumpen. Selv i vores mindste aftale, er du automatisk dækket med det lovpligtige eftersyn af varmepumper med over 1 kg kølemiddel. Dette eftersyn skal pr. lov ske årligt.

Fjernsupport på din varmepumpe

Tegner du et serviceabonnement på en luft-/vand varmepumpe, får du mulighed for offsite support på dit anlæg.

  • 24/7/365 overvågning af anlæg

  • Driftdata gemmes hvert 30. sek. året rundt

  • Mulighed for fejlsøgning uden at book tid til teknikker

  • Hjælp til brug og rettelse af parametre

  • Fjernindstilling af temperaturer mm.

Flere fordele

Uanset om du tegner et serviceabonnement på din luft-/luft varmepumpe eller på dit luft-/vand anlæg, så er der mange fordele ved aftalen.

  • Årlig rensning af anlæg (hver 2. år ved luft-/luft)

  • Årlig servicebesøg på luft-/luft anlæg

  • Årlig lovpligtig servicerapport på luft-/vand anlæg

  • Op til 5 års garanti på luft-/luft og 12 år på luft-/vand varmepumper

  • Akut vagttelefon, så du altid har varme på

Har du en luft-/luft varmepumpe, har du blot én mulighed for hvilket abonnement du kan vælge, men historien er lidt anderledes med luft til vand varmepumper. Hvis du har en luft til vand varmepumpe, har du tre forskellige muligheder, men hvad bør du så at vælge?

Bronze
Bronze abonnementet er særligt tiltænkt til dig som ønsker den billigeste løsning, hvor du stadigvæk har adgang til akut support hele året rundt og ønsker at slippe for bekymringerne med at huske at få lavet service på varmepumpen. Dette abonnement er også populært for dig som har haft anlægget oppe i længere tid, da man ved bronze aftalen ikke skal betale bagud til opstartsdato.

Sølv
Sølvaftalen er vores mest populære serviceaftale. Denne aftale indeholder selvfølgelig det samme som i bronze aftalen, men med det plus at du nu også har 12 års garanti på varmepumpen og eventuel udskift af defekte komponenter er nu gratis.

Guld
Den helt store moppedreng. Guldaftalen er lavet til dig der ikke ønsker at skulle bekymre dig om noget som helst, nogensinde. Guld indeholder selvfølgelig det samme som bronze og sølv, men nu er det også inkl. netværk til pumpen. Pumpen leveres hos dig, med sit eget 4G netværk. Dette betyder at selvom du skifter internet, skulle have udfald, eller hvad ellers der kunne være, så vil pumpen altid have adgang til det mobile netværk og derved vil du altid kunne have adgang til pumpen, uanset hvor du befinder dig.

Serviceaftale Luft-/luft

STANDARD

119 kr

pr. måned

Serviceaftale Luft-/vand

BRONZE

149 kr

pr. måned

Serviceaftale Luft-/vand

SØLV

219 kr

pr. måned

Serviceaftale Luft-/vand

GULD

249 kr

pr. måned

Kunne du tænke dig en aftale?

Tegn et serviceabonnement nu. Bekymringsfrit varmepumpesystem