fbpx

FREELANDER

FREELANDER er vores konceptløsning til større projekter eller industrier. Løsningen leveres både som en mobil plug’n’play løsning, men også som fast installation, der erstatter en nuværende varmeløsning.

HOVEDFUNKTIONER

Heatsave FREELANDER er vores nyeste koncept til opvarmning og affugtning på byggepladser, industri mm. Systemet er en totalløsning udviklet til at give dig så lave omkostninger som muligt og samtidig en grøn og miljørigtig varmeløsning. Varmepumpeløsningen kan også benyttes til midlertidige bygninger, containere, midlertidige plejefaciliteter eller events og festivaler. Systemet tilbyder lavere energiomkostninger, hvilket bidrager til en øget ejendomsværdi og en grønnere profil.

MOBIL LØSNING

Fast LØSNING

FREELANDER

Mobilt anlæg

Plug’n’Play mobil løsning

Vores FREELANDER plug’n’play system er bygget op af 4 luft-til-vand varmepumper, som leveres i en opbygget trailer. Traileren kan nemt og hurtigt tilsluttes installationen på byggepladsen. Systemet tilbyder også overvågning og logning af varmen i byggefasen.

Byggepladsens containerbygninger kan også opvarmes af varmepumpe enheden, mens den samtidig kan supplere varmt vand. Dette er et fremragende alternativ til de elopvarmede containere.

Vores varmepumpeløsning giver dig en billig og miljøvenlig opvarmningsløsning med en simpel og enkel installation.

Traileren er opbygget i Danmark, mens pumperne er designet i Skandinavien, hvor topkvalitet og højeste energiklasse er nøgleordene.

FREELANDER

FAST ANLÆG

FREELANDER til industri

FREELANDER er ikke bare en mobil varmepumpeløsning, men også en totalløsning for erhverv og industri. Benytter din virksomhed sig i dag af halmkedler, oliekedler eller andre ældre systemer, vil vores løsning være yderst interessant for dig, da denne installation både sparer plads, giver store økonomiske besparelser og en moderne varmløsning, der bidrager til den grønne omstilling.

Systemet bliver skræddersyet til hver installation, så intet projekt eller industri er for småt eller stort til disse løsninger.

Yderligere

Produktinformation

Grøn teknologi der giver massive besparelser

Konvertering til grøn energi er vigtigere end nogensinde før og varmepumper er den grønneste løsning på markedet, når det drejer sig om effektiv opvarmning af byggepladser eller nybyggeri. Et yderst økonomisk alternativ, som bestemt er værd at overveje.

Topkvalitet

Vores produkter overholder de højeste standarder og krav her i norden. Det betyder, at du altid er sikret en optimal varmeløsning – selv under ekstreme temperaturforhold. 

Fleksible integrationsmuligheder

Vores løsning kan kobles direkte til andre varmekilder.

Fordele ved nye projektbyggerier

  • Kortere byggetid
  • Reducerer omkostningerne under byggefasen
  • Bedre afkast på projekterne
  • Reduceret miljøbelastning under byggefasen
  • Reduceret energiforbrug og bedre overvågning af forbruget
  • Mere arbejdsplads
A+++

ENERGIMÆRKET A+++

FREELANDER projekterne er opbygget på ES AWC enheder, som har det højeste tilgængelige energimærke (A+++)

R32

MILJØKORREKT KØLEMIDDEL

Vores FREELANDER varmepumper bruger det miljøkorrekte kølemiddel R32, som har et GWP tal (drivhuspotentiale) på 675

Støjsvag i drift

STØJSVAG I DRIFT

Ved at bruge komponenter fra førende producenter og smartkontrol muliggøres store energibesparelser og støjsvag drift.

Heatsave FREELANDER

en del af den grønne revolution

Heatsave

FREELANDER

FREELANDER TRAILER

STYRING AF HVER ENHED

SKRÆDDERSYET OPBYGNING

FREELANDER FAST INSTALLATION