fbpx

GREE Amber

Gree Amber luft til luft varmepumpen giver dig, takket være inverter-teknologi og R32-kølemiddel, den ultimative komfort på en miljøvenlig måde. | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product ll gree amber

HOVEDFUNKTIONER

 • ZIndbygget WiFi – til styring af pumpen, selv når du ikke er tæt på den
 • Z“I Feel funktion”, hvor pumpen styrer varmen efter, hvor fjernbetjeningen ligger, hvilket giver en mere jævn varmefordeling i rummet
 • ZTimerfunktion, som gør det muligt at indstille temperaturen til bestemte grader på bestemte tidspunkter af døgnet
 • ZAffugtende i drift
 • Z8°C funktion
 • ZAutomatisk genstart efter strømsvigt
 • ZYderst energibesparende
 • ZR32 Kølemiddel
 • ZKølekapacitet: 2,7 - 3,5 - 5,3 - 5,2 kW
 • ZVarmekapacitet: 3,5 - 3,5 - 6,3 - 7,0 kW
 • ZOperationsdygtig ved en udetemperatur på ned til -30°C

Gree Amber luft til luft varmepumpe

Gree Amber er designet til ekstreme miljøtemperaturer og har forbedret varmeveksler både indendørs og udendørs samt en Dual Stage kompressor. Med disse funktioner kan den varme lokalet op, selv ved en udetemperatur på -30°C og opretholde nominel ydeevne helt ned til -25°C. Resultatet er at Prestige Limited Series aircondition leverer en enestående ydeevne både ved køling og opvarmning med en energiklasse A+++.

Ny innovativ teknik

Den patenterede 2-trins kompressorteknologi er specielt udviklet til nordens kolde klima. Med denne nye revolutionerende og effektive teknologi er Amber i stand til at levere meget høj effekt og energieffektivitet selv ved temperaturer under -30°C.

Kølekapacitet

Modeller med nominel køleydelse på 2,7 – 3,5 – 5,3 – 5,2 kW er tilgængelige, så du kan være sikker på at finde den passende enhed til dit rum. Takket være inverterteknologien justerer den automatisk sin ydeevne, når rummet er tilstrækkeligt kølet ned, hvilket minimerer energiforbruget. Produktet er klassificeret i energiklasse A+++.

Opvarmning

Enheden anbefales specifikt til opvarmning. Den kan bruges i opvarmningsfunktionen helt ned til -30°C ekstern temperatur. Den udendørs enhed er vinterbeskyttet med karteropvarmning og drypbakkeopvarmning. Takket være Gree’s I Feel-funktion behøver du ikke nødvendigvis en ledningsført fjernbetjening til Gree Amber-enhed, da termostaten er indbygget i den trådløse fjernbetjening. En ledningsført fjernbetjening er også valgfrit tilgængelig.

Alsidig styring af pumpen via “I FEEL” funktionen

For udvidet komfort er det muligt med Gree Amber luft til luft-varmepumpen at indstille temperaturen trinløst med 1 grads nøjagtighed – fra +16°C til +30°C. Det betyder, at Amber er lige så velegnet til brug i sommerhuset som i dit eget hjem. Funktionen garanterer, at temperaturen er korrekt i alle situationer.

GREEs fjernbetjening er let at bruge og indeholder den unikke “I Feel funktion”, der med et tryk på en knap måler og regulerer rumtemperaturen i det område, hvor fjernbetjeningen er placeret, og ikke hvor indedelen er monteret. 

Fjernstyring af varmepumpen

Takket være Wi-Fi-styringen kan du regulere enheden, tænde/slukke den, programmere timere osv. på afstand. Det er en god mulighed til sommerhuse eller kolonihavehuse, hvor der ikke er anden opvarmning, men hvor du gerne vil undgå frostskader: Når 8°C tempereringsfunktionen er aktiveret, begynder enheden kun at opvarme, når temperaturen falder under 8°C. Takket være den 3D-luftstrøm kan luftudblæsningen styres ikke kun op og ned, men også fra side til side eller blæse som en vifte. Dette sikrer en jævn temperatur i rummet. Med muligheden for en valgfri kortafbryder og ledningsført fjernbetjening er den også velegnet til pensionater og hoteller.

Gree amber rc 02 600x400 1
Gree amber rc 01 600x400 1

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

5 års garantiservice (uden serviceabonnement har du 2 års reklamationsret)

Fast månedlig pris

Luft-/luft: 139 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement