fbpx

GREE Console

Gree Console gulvmodellen tilbyder en alternativ mulighed for køling og opvarmning i hjemmet. Den kan bygges ind i en væg og er derfor ideel som erstatning for en traditionel radiator. | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product ll gree console

HOVEDFUNKTIONER

  • Z4-vejs luftblæser
  • ZVentilator med flere hastigheder
  • ZKomfortabel dvaletilstand
  • ZLuftspjæld med swing
  • ZRengøringsvenligt luftfilter
  • ZTørspoletilstand, der giver øget beskyttelse mod skimmel
  • ZGulvluft varmefunktion

STRØMBESPARENDE TEKNOLOGI

Med GREE Sine-Wave DC Inverter-teknologien er det muligt at opnå den ønskede rumtemperatur hurtigere end med en almindelig varmepumpe. Det eliminerer også stop-start-funktionen, der bruges af varmepumper med fast blæsehastighed. Dette kan føre til energibesparelser på op til 30%, når de tilpasses korrekt til rummet.

NY SMART WIFI STYRING

WiFi styring fås på alle modeller af Hyper-serien. Appen til smartphone fås både til Apple og Android. Når du har installeret appen “Gree Smart” på din telefon eller tablet, kan du fjernstyre varmepumpen hvor som helst i verden. Ingen ekstra dele eller ledninger da WiFi leveres fabriksmonteret og fås uden ekstra beregning.

KABLET VÆGKONTROLLER (VALGFRI)

Gree Floor Console-serien kan tilsluttes en stilfuld kabelført vægkontroller. Den kablede vægkontroller tilbyder 6 timerfunktioner med en 14 dages multihændelsestimer, brugerfunktionsindstillinger og en børnesikringsfunktion..

MODERNE SVAR PÅ RADIATOREN

Gree Floor Console-serien er i korte træk en varmepumpes svar på en radiator – bare med air condition og smarte funktioner såsom timer, WiFi styring mm. Console enheden monteres på vægen, i gulvhøjde. Varmepumpen fordeler varmen eller kulden fint i rummet, grundet at pumpen blæser luften ud både i bunden, men også fra toppen. Dette sikrer et behageligt indeklima og en jævn temperatur i hele rummet.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

5 års garantiservice (uden serviceabonnement har du 2 års reklamationsret)

Fast månedlig pris

Luft-/luft: 139 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement

DOWNLOADS

  • Datablad og brugervejledning