fbpx

GREE Free-Match Fairy

Gree Free-Match Fairy

Gree Free-Match Fairy er en vægthængt luft til luft varmepumpe som kan benyttes i Free-Match systemet, hvilket tillader 5 indedele til 1 udedel.


DATABLAD

Gree free match fairy

HOVEDFUNKTIONER

  • R32 kølemiddel
  • G10 inverterteknologi
  • 8°C graders funktion
  • Lavt støjniveau: 26-38 dB (A)
  • Fjernbetjening medfølger
  • Turbofunktion: hurtig køling eller opvarmning

Produkt

BESKRIVELSE

Ny generation af Wi-Fi controller

Gree Free-Match Fairy varmepumpen har et integreret Wi-Fi-modul, hvilket gør det muligt at styre sin pumpe eksternt, uanset hvor du er. Ved hjælp af Smart Gree-mobilappen kan du tænde og slukke klimaanlægget samt indstille dens driftsformer og temperatur fra din smartphone eller tablet. Dette hjælper dig med at bevare et behageligt miljø og temperatur, så du føler dig tilpas, hver gang du kommer hjem fra arbejde eller efter en lang rejse.

Indbygget ionisator for et bedre indeklima

Gree Fairy har en indbygget ionisator, der giver en renere mere frisk luft til dit hjem eller kontor. Ionisatoren udsender negativt ladede ioner, der har evnen til at dræbe mange af de skadelige bakterier, mens ubehagelige lugte neutraliseres.

Varmer dit hjem op – selv ved lave udetemperature

Med Gree Free-Match Fairy varmepumpen forlader varmen ikke dit hjem. Selv på de koldeste vinterdage vil pumpen cirkulere varmen. Dette er takket være den specielt designede klimaanlægskompressor, kompressorens krumtapvarmer og drypbakken. Disse 3 elementer garanterer pumpens drift i opvarmningstilstand – selv når der er -22°C udenfor.

Intelligent afrimning

Gree Fairy varmepumpen har teknologi til at detektere frostdannelse på udedelen. Når pumpen opdager, at der er is på udedelen, begynder den automatisk at arbejde i afrimningstilstand, når det er nødvendigt. Dette i modsætning til andre klimaanlæg der periodisk selv starter denne funktion –  også når der ikke er behov for det. Det sparer energi og forbedrer klimaanlæggets effektivitet ved opvarmning.

Automatisk rens

Gree Fairy bruger en ny teknologi med forbedrede aluminiumsfinner, som ikke tillader samling af støv i indedelen. Efter at have været slukket i køletilstand, fortsætter indedelens ventilator med at køre i noget tid. Dette gør den for at skylle støvet væk med hurtigt bevægende kondenseret vand. Med andre ord – så rengør og tørrer varmeveksleren sig selv. Dette forhindrer fugtopbevaring og skimmelvækst, som kan forårsage sundhedsmæssige problemer.

Turbo kølefunktion

Ønsker du at flygte fra sommerens varme, kan du aktivere turbo tilstanden ved hjælp af “turboknappen”. Det giver en større og stærkere luftstrøm for at nå den indstillede temperatur på kortest mulig tid.

Søvntilstand

I søvntilstand kan du justere temperaturen til at stige eller falde efter at være faldet i søvn, og før du vågner op. Derved bliver din søvn sundere, og du føler dig frisk og veludhvilet.

7-trins ventilator

De syv ventilator hastighedsindstillinger giver dig præcis kontrol over luftstrømmen. Takket være dette kan du indstille det perfekte niveau og ønskede komfort med et enkelt tryk på én knap.

Elegant design

Gree Fairy varmepumens indedel har en dejlig afrundet form. Dens laterale konturer er fremhævet af kromelementer, der giver et elegant look til resten af pumpen.

R32 – det miljøvenlige kølemiddel

Gree Fairy luft til luft varmepumpen bruger det nyeste miljøvenlige kølemiddel R32 (freon). R32 har ikke den samme negative indvirkning på miljøet, som andre kølemidler har. Dets ozonnedbrydningspotentiale er 0, hvilket betyder, at det ikke skader ozonlaget og har mindst mulig effekt på den globale opvarmning.

Oplyst LED display på fjernbetjening

Fjernbetjeningen til varmepumpen har et oplyst LED backlight display, hvilket gør det muligt at styre pumpen – selv i rum uden lys.

Automatisk affugtning

Når du har benyttet luft til luft varmepumpen som airconditioner eller brugt den til at affugte eller køle et rum, vil den forsat køre, efter pumpen er stoppet – simpelthen for at tørre luften og forhindre eventuel mugvækst.

Låsbar fjernbetjening

Ønsker du at forhindre børnene i at redigere i indstillingerne, er det muligt at låse fjernbetjeningen.

LED Display

Gree Fairy luft til luft varmepumpen har et LED display direkte på indedelen, så du altid kan se den satte temperatur.

I feel mini sensor

I fjernbetjeningen er der indbygget en “I feel” sensor, som gør det muligt at indstille temperaturen alt efter, hvor fjernbetjeningen ligger.

Automatisk genstart ved strømsvigt

I tilfælde af strømsvigt vil pumpen automatisk starte op igen og have husket alle indstillinger. Den fortsætter altså, hvor den slap – og du skal ikke bekymre dig om at indstille påny.

Bred arbejdstemperatur

Ved køling kan pumpen operere ved temperaturer ned til -15 grader, hvilket eksempelvis er ideelt til serverrum. I opvarmningstilstand kan pumpen køre – selv når der er -22 grader udenfor. Derudover har pumpen en “8-graders funktion”, der kan holde et rum frostfrit, hvis det ikke bliver brugt.

24-timers funktion

Denne funktion gør det muligt for dig at indstille, hvornår pumpen skal tænde og slukke indenfor døgnets 24 timer.

Varm start

Varmepumpen forhindrer blæserne i at sende kold luft rundt i lokalet, når pumpen startes, hvis den er sat til at varme.

En del af Gree Free Match Systemet

Gree Free Match systemet giver fleksibilitet til opvarmning eller køling af  dit hjem eller arbejdsplads med op til fem indendørsenheder og kun én udedel. Det betyder mindre støj og mindre plads brugt af store udendørsenheder. Indedelene kan være forskellige og/eller i andre kapaciteter, hvilket betyder, at du kan tilpasse dine opvarmnings- og kølebehov specifikt til dit hjem eller din arbejdsplads.

For eksempel kan du vælge en 4kW U-Crown til din stue, en 2,8kW Console til dit soveværelse og en 4kW kassette til dit køkken, og de kan alle køres fra én udendørsenhed. Dette giver dig fuldstændig temperaturkontrol, øget komfort og større energieffektivitet.

Alle Gree Free-Match anlæg er udstyret med Gree’s G10-inverter teknologi.

Inverter varmepumper er mere kraftfulde og energieffektive end varmepumper med fast blæsehastighed. Gree G10 inverter bruger meget følsomme signalprocessorer til at variere blæserens hastighed for at matche den krævede temperatur. Når den ønskede temperatur er opnået, vil G10 Inverterteknologien sikre, at den løbende vedligeholdes med minimal støj.

Hvad er fordelene ved G10 inverterteknologi?

Større strømbesparelser
G10-inverteren kan spare cirka 20% mere strøm år efter år sammenlignet med en varmeblæser med fast blæserhastighed. Derudover bruger Gree luft til luft varmepumperne mindre end 1W strøm i standbytilstand.

Lav støj
Gree 180° Sine Wave DC Speed Varying Technology giver præcis kontrol, kontinuerlig drift og nøjagtig temperaturstabilitet. Ved at køre over en bredere frekvens er kompressoren
mindre stresset, hvilket giver overlegen pålidelighed og lavere støjniveau.

Øget komfort
Selv ved yderst lave udetemperaturer, opretholdes den indstillede temperatur inden for ± 0,5°C.

Styring af Gree Free Match System

Hver indedel har sin egen controller, hvilket betyder, at du nemt kan tilpasse temperaturen i hvert rum uden at påvirke de øvrige.

Top kvalitet til det nordiske klima

Gree Free-Match Fairy

Sammen med vores professionelle partnere tilbyder vi vores kunder en sikker levering og installation til konkurrencedygtige priser.

Yderligere information

Specifikationer & Downloads

Specifikationer

FairyFairy 9K, 3 kWFairy 12K, 3,67 kW
VarenummerGWH09ACCGWH12ACC
EnergiklasseA++/A+A++/A+
KølemiddelR32R32
Strømforsyning
V / Hz
/ faser
220-240V / 50Hz / 1220-240V / 50Hz / 1
Kølekapacitet
W
27003500
Varmekapacitet
W
30003670
Køleeffektindgang
W
8051085
Varmeeffektindgang
W
779990
Strømindgang ved afkøling
A
3.85.0
Strømindgang ved opvarmning
A
3.54.5
Nominel indgang
W
15001500
Nominel strøm
A
3.86.6
Luftstrøm (min - maks.)
m3/t
390 - 610390 - 680
SEER
W/W
6.87
SCOP
W/W
4.14
IndedelLydniveau (min - maks.)
dB(A)
26 - 4026 - 42
Dimensioner (BxHxD)
mm
889 x 294 x 212889 x 294 x 212
Nettovægt
kg
1111
Bruttovægt
kg
1313
RørforbidelserForbindelses rørlængde
m
55
Ekstra påfyldning af gas
ved forlængelse
g/m
1616
Rørdimensioner, væske
mm
6,35 (1/4”)6,35 (1/4”)
Rørdimensioner, gas
mm
9,52 (3/8”)9,52 (3/8”)
Max rørlængde, højde
m
1010
Max rørlængde, længde
m
1520


DATABLAD