fbpx

Gree Free-Match Fairy

Gree Free Match-systemet giver dig fleksibilitet med op til fem indendørsenheder med kun en udendørsenhed

HOVEDFUNKTIONER

Produkt

BESKRIVELSE

Ny generation af Wi-Fi controller

Gree Fairy-varmepumpen har et integreret Wi-Fi-modul, hvilket gør det muligt at styre sin pumpe eksternt, uanset hvor du er. Ved hjælp af Smart Gree-mobilappen kan du tænde og slukke klimaanlægget samt indstille dens driftsformer og temperatur fra din smartphone eller tablet. Dette hjælper dig med at bevare et behageligt miljø og temperatur derhjemme, så du føler dig tilpas hver gang du kommer hjem fra arbejde eller efter en lang rejse.

Indbygget ionisator, for et bedre indeklima

Gree Fairy har en indbygget ionisator der giver dig renere og frisk luft til dit hjem, eller til dit kontor. Det udsender negativt ladede ioner, der har evnen til at dræbe mange af de skadelige bakterier, mens de neutraliserer ubehagelige lugte

Varmer dit hjem op, selv ved lave udetemperature

Med Gree Fairy forlader varmen ikke dit hjem, selv på de koldeste vinterdage vil pumpen cirkulere varmen. Dette er takket være den specielt designede klimaanlægskompressor, kompressorens krumtapvarmer og drypbakken. Disse 3 elementer, garanterer pumpens drift i opvarmningstilstand selv når der er -22°C udenfor.

Intelligent afrimning

Gree Fairy varmepumpen har teknologi til at detektere frostdannelse på udedelen. Når pumpen opdager at der er is på udedelen, begynder den automatisk med at arbejde i afrimningstilstand når det er nødvendigt, i modsætning til andre klimaanlæg, der periodisk selv starter denne funktion, selv når der ikke er behov for det. Denne fordel sparer energi og forbedrer klimaanlægs effektivitet ved opvarmning.

Automatisk rens

Gree Fairy bruger en ny teknologi med forbedrede aluminiums-finner, som ikke tillader at der samles støv inde i indedelen. Efter at have været slukket i køletilstand, fortsætter indendelens ventilator med at køre i noget tid. Dette gør den for at skylle støvet væk med hurtigt bevægende kondenseret vand. Med andre ord, så rengører og tørrer varmeveksleren sig selv. Dette forhindrer fugtopbevaring og skimmelvækst, som kan forårsage sundhedsmæssige problemer.

Turbo køle funktion

For at flygte fra sommerens varme kan du aktivere turbo-tilstanden ved hjælp af Turbo-knappen. Dette giver en større og stærkere luftstrøm for at nå den indstillede temperatur på kortest mulig tid.

Søvntilstand

I søvntilstand kan du justere temperaturen til at stige eller falde efter at have faldet i søvn og før du vågner op. På denne måde bliver din søvn sundere og om morgenen føler du dig frisk og veludhvilet.

7-trins ventilator

De syv ventilator hastigheds indstillinger giver dig præcis kontrol over luftstrømmen. Takket være dette, kan du indstille det perfekte niveau og den ønskede komfort med et enkelt tryk på en knap.

Elegant design

Den indendørs enhed  af Gree Fairy varmepumen, har en dejlig afrundet form. Dens laterale konturer er fremhævet af yderligere kromelementer, der giver et elegant look til resten af pumpen.

R32, det miljøvenlige kølemiddel

Gree Fairy luft-til-luft varmepumpen bruger det nyeste miljøvenlige kølemiddel (freon) R32, som ikke har den negative indvirkning på miljøet, som andre kølemidler har. Dets ozonnedbrydningspotentiale er 0, hvilket betyder, at det ikke skader ozonlaget og har den mindste effekt på den globale opvarmning.

Oplyst LED display på fjernbetjening

Fjernbetjeningen til varmepumpen har et oplyst LED backlight display, hvilket gør det muligt at styre pumpen, selv i rum uden lys.

Automatisk affugtning

Når du har benyttet luft-til-luft varmepumpen som aircondioner eller brugt den til at affugte eller køle et rum, vil den forsat køre efter man har stoppet pumpen, for at tørre luften og forhindre eventuel mugvækst.

Låsbar fjernbetjening

Hvis man ønsker at ingen af indstillingerne ændres, fordi at børnene har haft fat i fjernbtjeningen, kan man låse fjernbetjeningen.

LED Display

Gree Fairy luft-til-luft varmepumpen har et LED display direkte på indedelen, så du altid kan se den satte temperatur.

I feel mini sensor

I fjernbetjeningen, er der indbygget en I feel sensor, hvilket gør det muligt at indstille temperaturen til efter hvor fjernbetjeningen ligger.

Automatisk genstart ved strømsvigt

I tilfælde af strømsvigt, vil pumpen automatisk starte op igen og have husket alle indstillinger. Dette gør at den vil fortsætte hvor den slap, uden du skal bekymre dig.

Bred arbejdstemperatur

Ved køling, kan pumpen operere, selv ved -15 grader, hvilket er ideelt til server rum. I opvarmningstilstand, kan pumpen køre, selv når der er -22 grader udenfor. Derudover har pumpen en “8-graders funktion”, hvilket sørger for at der ikke er frost i et rum, hvis det ikke bliver brugt.

24-timers funktion

Denne funktion, gør det muligt for dig at indstille hvornår pumpen skal tænde og slukke indenfor døgnets 24 timer.

Varm start

Pumpen forhindrer blæserne i at sende kold luft rundt i lokalet når pumpen startes, hvis pumpen er opsat til at varme.

En del af Gree Free Match Systemet

Gree Free Match-systemet giver fleksibilitet til opvarmning eller køling af hele dit hjem eller din arbejdsplads med op til fem indendørsenheder med kun en udendørsenhed. Dette betyder mindre støj og mindre plads brugt af store udendørs enheder. Indendørsenhederne kan være forskellige og / eller i andre kapaciteter, hvilket betyder, at du kan tilpasse dine opvarmnings- og kølebehov specifikt til dit hjem eller din arbejdsplads.

For eksempel kan du vælge en 4kW U-Crown til din stue, en 2,8kW Console til dit soveværelse og en 4kW kassette til dit køkken og de kan alle køres fra én udendørs enhed. Dette giver dig fuldstændig temperaturkontrol over hele dit hjem eller arbejdsmiljø, som giver øget komfort og større energieffektivitet.

Alle Gree Free-Match anlæg er udstyret med Gree’s G10-inverter teknologi.

Inverter varmepumper er mere kraftfulde og mere energieffektive end varmepumper med med fast blæsehastighed. Gree G10 inverter bruger meget følsomme signalprocessorer til at variere blæserens hastighed til at matche den krævede temperatur. Når den ønskede temperatur er opnået, vil G10 Inverterteknologien sikre at den løbende vedligeholdes med minimal støj.

Hvad er fordelene ved G10 inverterteknologi?

Større strømbesparelser
G10-inverteren kan spare cirka 20% mere strøm år efter år sammenlignet med en varmeblæser med fast blæserhastighed. Derudover bruger Gree luft-til-luft varmepumperne mindre end 1W strøm i standbytilstand.

Lav støj
Gree 180° Sine Wave DC Speed Varying Technology giver præcis kontrol, der giver kontinuerlig drift og nøjagtig temperaturstabilitet. Ved at køre over en bredere frekvens, er kompressoren
mindre stresset, hvilket giver overlegen pålidelighed, mens de tilbyder lavere støjniveauer.

Øget komfort
Selv ved yderst lave udetemperaturer, opretholdes den indstillede temperatur inden for ± 0,5°C.

Styring af Gree Free Match System

Hver indedel har sin egen controller, hvilket betyder, at du nemt kan tilpasse temperaturen i hvert værelse uden at påvirke de andre værelser.

Top kvalitet til det nordiske klima

Gree Free-Match Fairy

Sammen med vores professionelle partnere tilbyder vi vores kunder en sikker levering og installation til konkurrencedygtige priser.

Yderligere information

Tilbud, Data & Downloads

FairyFairy 9K, 3 kWFairy 12K, 3,67 kW
VarenummerGWH09ACCGWH12ACC
EnergiklasseA++/A+A++/A+
KølemiddelR32R32
Strømforsyning
V / Hz
/ faser
220-240V / 50Hz / 1220-240V / 50Hz / 1
Kølekapacitet
W
27003500
Varmekapacitet
W
30003670
Køleeffektindgang
W
8051085
Varmeeffektindgang
W
779990
Strømindgang ved afkøling
A
3.85.0
Strømindgang ved opvarmning
A
3.54.5
Nominel indgang
W
15001500
Nominel strøm
A
3.86.6
Luftstrøm (min – maks.)
m3/t
390 – 610390 – 680
SEER
W/W
6.87
SCOP
W/W
4.14
IndedelLydniveau (min – maks.)
dB(A)
26 – 4026 – 42
Dimensioner (BxHxD)
mm
889 x 294 x 212889 x 294 x 212
Nettovægt
kg
1111
Bruttovægt
kg
1313
RørforbidelserForbindelses rørlængde
m
55
Ekstra påfyldning af gas
ved forlængelse
g/m
1616
Rørdimensioner, væske
mm
6,35 (1/4”)6,35 (1/4”)
Rørdimensioner, gas
mm
9,52 (3/8”)9,52 (3/8”)
Max rørlængde, højde
m
1010
Max rørlængde, længde
m
1520

FÅ ET TILBUd

Udfyld dine detaljer og vi kontakter dig snarest!

Tak for din besked!

Vi kontakter dig,
snarest muligt!

Kan du ikke vente?

Du er velkommen til at kontakte os, så svarer vi hellere end gerne alle dine spørgsmål..
Du er også velkommen til at ringe til os på +45 70 60 56 25