fbpx

Hvorfor vælge HeatSave?

spar på varmeregningen og gør noget godt for klimaet

Vores 3 nøgleord

KVALITET

Hos HeatSave er vi yderst kvalitetsbevidste og kvaliteten på vores varer er derfor helt i top. Vi har gennemgået flere forskellige produkter og producenter for at sikre os at vi står stærkest på markedet med varer i topkvalitet som vi kan stå 100% inde for.
Vi sørger derfor hele tiden for at vores sortiment består af de nyeste og bedste pumper på markedet, for at sikre dig den bedste pumpe med den nyeste teknologi.

TRYGHED

Kundeservice er ikke kun før køb eller leasing af en pumpe, men under hele forløbet. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at vores kunder føler sig trygge ved vores produkter og den komplette løsning. Hvis du vælger en luft til vand løsning, er der endda mulighed for at opkoble din pumpe på internettet, hvor vores hovedkontor kan sidde og holde øje med pumpen for dig og sørge for at alt spiller som det skal. Derudover behøver man ikke selv nogen teknisk know-how, da med blot et opkald kan vi stille langt de fleste funktioner på din pumpe, uden du behøver at røre en finger. Dette er specielt gavnligt hvis man er taget på ferie og vil have justeret på pumpen mens man ikke er hjemme.

TROVÆRDIGHED

For HeatSave betyder det meget, at vi kan levere en fremragende service til vores kunder. Men det er mere end bare salg og montering af varmepumper, der driver os. Hos os er troværdighed og pålidelighed ikke kun noget man kommunikerer sig til, men også noget man finder i vores handlinger. Vi er der derfor ALTID for at hjælpe dig. Vi er derfor ikke blot din leverandør af varmepumper, men din partner, der hjælper dig med at opnå den bedste løsning til dine behov.

Skabt til det nordiske klima

Vores nøje udvalgte program af varmepumper, er udviklet og designet i Sverige. Disse pumper er produceret med henblik på at skulle kunne levere topkvalitet og høj ydeevne, særligt i det nordiske skandinaviske klima. Vores varmepumper opfylder desuden de høje nordiske krav, selv ved ekstreme udetemperaturer.