Hvorfor HeatSave?

spar på varmeregningen og gør noget godt for klimaet

Hvorfor Heatsave? Vores vision er ikke blot at levere og sælge varmepumper, men en færdig løsning hvor service og kvaltiteten er i top!

Vores 3 nøgleord

KVALITET

Hos HeatSave leverer vi udelukkende produkter af højeste kvalitet, som vi kan stå 100% inde for. Produkterne er nøje udvalgte, og sortimentet gennemgås løbende for at sikre dig den bedste pumpe med den nyeste teknologi. Alle varmepumper tjekkes ved ankomst og idriftsættes samt præinstalleres på fabrikken i Hedensted. Herefter overtager vores netværk af topprofessionelle installatører, der alle er omhyggeligt trænet i vores varmepumpeløsninger.

TRYGHED

Hos os ydes kundeservice ikke kun inden et køb, men derimod under hele forløbet. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved produktet og den komplette løsning.
Hvis du vælger en luft til vand varmepumpe, kobles din pumpe på internettet, hvilket muliggør konstant overvågning af anlæg. Vi er altid kun et opkald væk og kan stille på langt de fleste funktioner på din pumpe - uden du behøver at røre en finger.
Derudover kan der tilkøbes et serviceabonnement, som foruden udvidet garanti også sikrer dig optimal udnyttelse af din varmepumpe.

TROVÆRDIGHED

Troværdighed og pålidelighed er ikke kun noget, man kommunikerer sig til, men derimod også noget der findes i vores handlinger. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan finde den bedste varmepumpeløsning, der dækker lige præcis dit behov.

Skabt til det nordiske klima

Vores nøje udvalgte program af varmepumper er udviklet og designet i Sverige. Varmepumperne er producerede med henblik på at skulle kunne levere topkvalitet og høj ydeevne - særligt i det skandinaviske klima. Selv ved ekstreme udetemperaturer lever varmpumperne op til vores høje kvalitetskrav.