fbpx

Miljørigtig varmeløsning

Luft til vand Varmepume

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

Når man taler om grøn energi, kan emnet med opvarmning og varmtvandssystemer ikke undgås. Grøn energi er blevet normen og en luft til vand varmepumpe er den bedste løsning på markedet. Hvis man ønsker en miljøkorrekt løsning og samtidig ønsker at nyde godt at store besparelser på varmeregningen, er en luft til vand varmepumpe den helt korrekte løsning.

Med de seneste teknologiske fremskridt, er en luft til vand-varmepumpe muligvis den mest omkostningseffektive løsning til enhver nybyggeri eller renovations projekt.

En varmepumpe kører på el, men i et godt isoleret hus, oplever man oftest at en varmepumpe leverer ca. 3 gange så meget energi som den faktisk forbruger. Har dit hus i dag enten et oliefyr, gasfyr eller andet vandbåren centralvarmesystem, kan en luft til vand varmepumpe fuldt ud erstatte disse.

En varmepumpe består af to dele; en indedel og en udedel. Den nemmeste måde at forklare hvordan en varmepumpe fungerer, er ved at sige det minder mest om et omvendt køleskab. Et køleskab vil trække varmen ud af luften inde i dit køleskab og afgive det på bagsiden, mens en varmepumpe trækker energien ud af den kolde luft, hvor det bruges til at opvarme kølemidlet som koger ved allerede -25 grader. Det opvarmede kølemiddel ledes gennem isolerede rør ind til varmepumpens indedel, hvor kølemidlet så opvarmer vandet. Derefter løber det afkølet kølemiddel retur hvor processen starter påny.

Fordelene ved vores enheder

Høj Kvalitet og energivenlig

ENERGIMÆRKET A+++​

Vores luft til vand varmepumper er energimærket A+++ som er det højest tilgængelige energimærke.

12 ÅRS GARANTI

Ved tegning af vores service aftale, gives der 12 års garanti på alle vores luft til vand varmepumper, læs mere her.

30 DB

Vores varmepumper er yderst støjsvage i drift. De fleste pumper støjer kun 30dB ved 5 meters afstand. Dette svarer til en der hvisker.

Byd en grønnere verden velkommen med en

luft til vand varmepumpe

Vores kunder stoler på os

Her er hvad de siger om os

Bestil et tilbud på en

luft til vand varmepumpe

+45 70 60 56 25

man-tor 08:00 – 16:00
fre 08:00 – 14:00
lør-søn lukket

Email kontakt@heatsave.dk