fbpx

Udforsk vores

ES multifunktionstanke og buffertanke

Vælg den rigtige løsning der passer til dig

Vores tanke

Buffertanke

Multifunktionstanke

Multifunktionstanke

Multifunktionstanke – Disse tanke kan ses som moderne varmtvandsbeholdere. De er en del af et komplet varmesystem og har forbindelsesmuligheder til flere forskellige energikilder. Tankene bruges til at producere varmt brugsvand og  varmt vand til boligopvarmning. Multifunktionstanken kan bruges som en enkeltstående varmtvandsbeholder eller kombineret med f.eks. en varmepumpe og solcelleanlæg. Fleksibiliteten gør det muligt for systemet gradvist at blive udvidet og tilpasset fremtidige behov.

Det varme vand til boligen kan forvarmes eller opvarmes via de rustfri stålspoler inde i tanken. Denne løsning betyder, at det varme vand ikke oplagres i tankene, men opvarmes direkte gennem spolerne. Det betyder, at temperaturen inde i kedlen sænkes, hvilket reducerer det samlede energiforbrug. Er der et øget behov for varmt brugsvand, kan tanken suppleres med en varmepumpe, solfangere eller andre varmekilder. Via tankens forskellige spoler får du et ekstremt omkostningseffektivt varmesystem, der inkluderer varmt brugsvand og husvarme. En eksisterende kedel kan bruges som backup-kapacitet ved at blive docket gennem de mange forbindelsesmuligheder.

Buffertanke

Buffertanke Ved brug af en buffertank i forbindelse med en varmepumpe øges besparelserne. Buffertanken hjælper nemlig med til at reducere belastningen på varmepumpen. For at varmepumpen skal fungere optimalt, skal der strømme tilstrækkeligt vand gennem varmeveksleren. Bufferbeholderen reducerer brugen af elektriske hjælpemidler, hvilket giver yderligere energibesparelser. Ved hjælp af buffertanken fungerer varmepumpen altid under optimale forhold – uanset bygningens termiske belastning.