fbpx

Tag styringen med es' nyeste varmepumpe app

ES Remote er en brugervenlig mobilapplikation udviklet af Energy Save. Appen giver villa ejere mulighed for at styre de mest vigtige funktioner og oplysninger om deres varmepumpeanlæg direkte fra deres smartphone. 

 

   

Effektiv opvarmning på farten

ES Remote-appen til iOS- og Android-enheder er designet til at give villa ejere kontrol over deres varmepumpe systemer.

Hvad er ES Remote?
ES Remote er en brugervenlig mobilapplikation udviklet af Energy Save. Appen giver villa ejere mulighed for at styre de vigtigste funktioner og information om deres varmepumpe systemer og Heatstar produkter direkte fra deres smartphone. Dette sikrer, at deres hjem altid er ved den perfekte temperatur og hjælper dem med at spare på energiomkostningerne.

 

Nøglefunktionerne i ES Remote

 • Brugervenligt interface

  Visuelt tiltalende interface, der forenkler styringen af varmepumpe systemer.

 • Fjernstyring

  Tillader brugere at justere temperatur- og tilstandsindstillinger fra næsten ethvert sted, hvilket sikrer, at deres hjem er behagelige og energieffektive.

 • Energibesparelser

  ES Remote hjælper kunder med at finjustere deres varmepumpe system, hvilket fremmer både miljømæssig bæredygtighed og omkostningsbesparelser.

 • Kompatibilitet

  Appen fungerer problemfrit med registrerede varmepumpe systemer på www.myheatpump.com.

For at kunne benytte ES Remote, skal du sørge for at du er har adgang til www.myheatpump.com.

Har du ikke adgang til www.myheatpump.com bedes du venligst kontakte os, så vi kan få dig registreret.

For iOS-enheder, download ES Remote her.

For Android-enheder, download ES Remote her.

OFte Stillede Spørgsmål

Er appen tilgængelig for både Apple- og Android-enheder?

L
K

Ja, ES Remote er tilgængelig både til iOS (Apple) og Android-enheder. Du kan finde appen i App Store til iOS og Google Play til Android.

Hvad er påkrævet for at kunne benytte appen?

L
K

For at bruge ES Remote effektivt skal din varmepumpe være tilsluttet internettet og registreret på www.myheatpump.com. Appen kræver dine registrerede kontodetaljer og systeminformation for at sikre korrekt funktionalitet.

Kan jeg bruge appen på flere enheder?

L
K

Ja, du kan bruge ES Remote på flere enheder. Installer appen på enhver enhed, du ønsker at bruge, og log ind med dine registrerede kontoinformationer. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at styre dit varmepumpesystem fra forskellige enheder for din bekvemmelighed.

Hvorfor virker appen ikke med installatør-loginoplysninger?

L
K

ES Remote er designet til villa ejere (slutbrugere) og er ikke beregnet til brug med installatør- eller tekniker-loginoplysninger. Appen er skræddersyet til at give husejere en brugervenlig grænseflade til at styre og administrere deres varmepumpesystemer. Hvis du er en installatør eller tekniker, bør du bruge de passende værktøjer og grænseflader, der er beregnet til fagfolk.

Vil der være opdateringer eller nye versioner af ES Remote-appen?

L
K

Ja, Energy Save forpligter sig til at forbedre og forstærke ES Remote baseret på deres løbende evalueringer og kundernes behov. Du kan forvente periodiske opdateringer og nye versioner af appen for at tilbyde de nyeste funktioner og forbedringer.

4 Kommentarer

 1. Bo Laursen

  Heatsave.
  Dejligt med den nye opdatering.
  Jeg vil i den forbindelse spørge om: Kan det tænkes at i en fremtidig opdatering man ville være i stand til at aflæse forskelligt aktuelt forbrug – forbrug pr dag og pr. Måned.

  Fx. Vist i grafer –

  Eller kunne oplyse om en divice ellerapp som kan dette.

  En glad luft til vand kunde.

 2. Peter

  Den virker helt perfekt og kan det den skal kunne. Længe ventet. Tak.

 3. Søren Klokhøj

  Tak for fremsendte link til en app. Jeg har tilmeldt min VP ES service, og har siden intet hørt. Jeg har ej heller modtaget nogen faktura endnu. Appen kræver et PW som jeg ikke har. Jeg aner ikke, om VP overhovedet har kontakt med min wifi router.

  Hvorledes kommer vi videre?

 4. Birger Stenalt

  Jeg er godt tilfreds med min varmepumpe, men det vil være mere brugervenligt, hvis appen var på dansk. Det er jo almindelige mennesker, der bruger den. Det må kunne komme i næste opdatering.
  Endvidere kan det ikke være meningen, at det er os, der renser vandfilteret. Det er vi ikke uddannede til, og ofte sidder det et næsten utilgængeligt sted.
  De to gange en montør har efterset mit, gjorde de det forkert, så va det under tryk sprøjtende ud over det hele.
  Skrevet i bedste mening fra en ellers positiv ejer.
  Med venlig hilsen
  Birger Stenalt

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *