fbpx

LUFT TIL VAND-VARMEPUMPE

Luft til vand-varmepumper og systemløsninger giver dig den maksimale besparelse. Uanset om du i dag opvarmer din ejendom med elektricitet, olie, træ, træpiller eller fjernvarme, kan du med fordel installere en luft / vand varmepumpe for at skabe store besparelser, øge funktionaliteten og sikkerheden. Med en luft til vand varmepumpe, får du et fremtidssikret varmesystem – med evnen til at udvide systemet i fremtiden, når dine behov ændres.

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

Når man taler om grøn energi, kan emnet med opvarmning og varmtvandssystemer ikke undgås. Grøn energi er blevet normen, og en luft til vand varmepumpe er den bedste løsning på markedet, hvis der ønskes et miljøkorrekt produkt, der samtidig bidrager med store besparelser på varmeregningen.

Med de seneste teknologiske fremskridt er en luft til vand varmepumpe muligvis den mest omkostningseffektive løsning til enhvert nybyggeri eller renoveringsprojekt.

En varmepumpe kører på el, men i et godt isoleret hus oplever man oftest, at en varmepumpe leverer ca. 3 gange så meget energi, som den faktisk forbruger. Har dit hus i dag enten oliefyr, gasfyr eller et andet vandbåren centralvarmesystem, kan en luft til vand varmepumpe fuldt ud erstatte disse.

En varmepumpe består af to dele; en indedel og en udedel. Varmepumpen minder mest af alt lidt om et omvendt køleskab. Ved et køleskab trækkes varmen ud af luften inde i køleskabet og afgives på bagsiden, mens en varmepumpe trækker energien ud af den kolde luft, der bruges til at opvarme kølemidlet, som koger ved allerede -25 grader. Det opvarmede kølemiddel ledes gennem isolerede rør ind til varmepumpens indedel, hvor kølemidlet opvarmer vandet. Derefter løber det afkølede kølemiddel retur, hvor processen starter påny.

Fordelene ved vores varmepumper

Høj Kvalitet og energivenlig

ENERGIMÆRKET A+++​

Vores luft til vand varmepumper er energimærket A+++, som er det højest tilgængelige energimærke.

12 ÅRS GARANTI

Ved tegning af serviceaftale kan der opnås helt op til 12 års garanti på alle vores luft til vand varmepumper. Læs mere her.

30 DB

Vores varmepumper er yderst støjsvage i drift. De fleste pumper støjer kun 30dB ved en afstand på 5 meter. Det svarer til en, der hvisker.

Byd en grønnere verden velkommen med en

luft til vand varmepumpe

Vores kunder stoler på os

Her er hvad de siger om os

+45 70 60 56 25

man-tor 07:00 – 16:00
fre 07:00 – 14:00
lør-søn lukket

 kontakt@heatsave.dk