fbpx

AW EVI - Monoblok

Økonomisk og effektiv luft til vand varmepumpe designet til det nordiske klima. Fåes i 30, 45 & 90 kW (Kaskade løsning fra 30 kW – 1,44 MW) | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product awevi

HOVEDFUNKTIONER

 • ZHøj energieffektivitet og stabil ydeevne. Med inverter og EVI-teknologi når pumpen energiklasse A++ og en COP på op til 4,42.
 • ZMonoblok-design for nem installation.
 • ZStøjsvag løsning med EC-blæsermotor og forbedret luftkanalsystem.
 • ZI stand til at levere høj vandtemperatur, op til 60 °C.
 • ZKaskade - ét betjeningspanel kan styre op til 16 enheder.
 • ZModbus – let at kommunikere med BMS til smart bygning.
 • ZWiFi fjernstyring, for nem betjening.
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZKør i rotation - når to eller flere enheder er forbundet i systemet, kører hver enhed skiftevis.
 • Z Smart afrimning - maksimalt 1/3 af enhederne må optø på samme tid for stabil temperatur i hele systemet.
 • ZNøddrift - hvis hovedenheden er offline, kan man aktivere nødrift på hver varmepumpeenhed, derved vil pumperne arbejde individuelt i henhold til den sidste arbejdskommando.

VARMEPUMPEN OMDANNER ENERGIEN FRA LUFTEN TIL VARME, HVILKET GIVER DIG EN BEHAGELIG CENTRALVARME OG VARMT BRUGSVAND TIL DIT LAGER, BOLIG, KONTOR ELLER INDUSTRIBYGNING.

Ved at omdanne energien fra luften, sænker du dine energiomkostninger på en miljøvenlig måde samtidig med at du skaber det perfekte indeklima. AW-EVI-M serien er udviklet til at erstatte eller komplimentere en eksisterende varmekilde. Serien er også et suverænt valg for dig der står og skal bygge nyt og har behov for høje indløbstemperaturer.

AW-EVI-M SERIEN ER UDVIKLET TIL AT GIVE STØRST MULIG ENERGIBESPARELSE OG STØJSVAG DRIFT

Komponenter fra førende producenter og smart styring muliggør store energibesparelser og støjsvag drift. Alle AW-EVI-M serier er mærket A++.

TOPKVALITETS AFRIMNING – NANOBELAGT UDENDØRS FORDAMPERENHED

Store mængder luft cirkulerer gennem udedelen, og energi opsamles fra denne luft. Dette resulterer i at der dannes is på udedelens varmeveksler. Med nano-coatingen dræner kondensvandet hurtigere fra udedelen.

FULDSTÆNDIG VARMESTYRING AF DIT VARMESYSTEM

Med ES NordFlex kan varmepumperne og dit energisystem styres lokalt eller fjernstyres via smartphone eller computer. På det brugervenlige display kan du foretage alle de nødvendige indstillinger for en effektiv og problemfri drift og samtidig kontrollere nuværende status for dit system. Selv når du ikke er på stedet, har du total kontrol via smartphone eller bærbar.

BEHOLD DIN GAMLE VARMEKILDE

AW-EVI-M-serien giver dig mulighed for at beholde din nuværende el-, olie-, pille- eller brændekedel. Hvis dit nuværende system fungerer – behold det eventuelt som backupkilde. Under normale omstændigheder bør varmepumpens kapacitet være nok til at levere den nødvendige varme på de koldeste dage.

 • Den dockbare løsning betyder, at varmepumpen kan tilsluttes og styre andre varmeenheder. Dette betyder at systemet kan kalde på backupvarme, hvis behovet skulle opstå.
 • Hvis varmepumpen kan levere halvdelen af varmebehovet på de koldeste dage, så er den normalt i stand til at opfylde 80-90 % af varmebehovet på alle årets dage.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.
HeatSave Serviceabonnement

Total kontrol – uanset hvor du er

Selv når du ikke er i din ejendom, kan du styre varmesystemet – bare brug din computer eller din smartphone. Styresystemet er udviklet af Jeff Electronics AB, som er specialiseret i brugervenlige styresystemer. Jeff har en førende position på dette marked.

NordFlex controller PC and APP

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • Præstationsdata