fbpx

AWC R32 - MONOBLOK - V8

Økonomisk og effektiv luft til vand varmepumpe designet til det nordiske klima. Fåes i 6, 9, 12, 15 & 19 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product awcv8

HOVEDFUNKTIONER

 • ZBrugervenlig touch display
 • ZMonoblock-design for nem installation
 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -25°C
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • ZR32 kølemiddel
 • Z6, 9, 12, 15 og 19 kW varmekapacitet

ES Luft-/vand varmepumer i AWC-R32-M-serien omdanner energi fra luften til varme og varmt brugsvand.

Ved at udnytte energien fra luften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe de perfekte komfortforhold i dit hjem. AWC-R32-M er designet til at erstatte eller supplere din eksisterende varmekilde eller til nye installationer. Indendørsenheden har et stilfuldt design, der passer ind i et moderne hjem. Alle tilslutninger er let tilgængelige i toppen af varmepumpen. Varmpepumpen er designet til at give maksimale energibesparelser og være stille i drift. Alle AW-R32-M serie varmepumper er klassificeret A+++, når de bruges i lavtemperaturapplikationer (35°C) og A++ i højtemperaturapplikationer (55°C).

Simpel og kosteffektiv installation

I et monobloksystem har udedelen et lukket kølemiddelkredsløb og en varmeveksler. Udedelen kan tilsluttes direkte til centralvarmen, hvilket betyder, at der ikke er behov for køleteknikere under installationen. Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion kombineret med den nanocoatede fordamper reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten.

Kontrolsystem

AWC-R32-M kan styres lokalt eller eksternt via smartphone eller computer. Foretag alle de nødvendige indstillinger for en effektiv og problemfri drift med det nye brugervenlige touch-display. Selv når du ikke er hjemme, har du fuld kontrol over dit varmesystem via din smartphone eller computer.

To varmekurver

AWC-R32-M bruger en varmekurve til at give en konstant indetemperatur, uanset udendørstemperaturen. Når udetemperaturen falder, hæver varmepumpen temperaturen på vandet til varmesystemet og omvendt når udetemperaturen stiger. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. AWC-R32-M har mulighed for at indstille to varmekurver hvis du har to forskellige varmesystemer i din bolig. Med to varmekurver er der mulighed for at spare endnu mere energi og i nogle tilfælde omkostninger på komponenter, der ellers skulle installeres i systemet.

Opgrader dit anlæg med AWC-R32-M

Hvis ønsket kan dit varmepumpesystem udvides med backup varmekilder, til de koldeste dage. AWC-R32-M er designet til at fungere i hybridsystemer sammen med alle slags varmesystemer. Hvis din eksisterende kedel virker – kan du beholde den som backup.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.
HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Interfacet muliggør hurtig justering af alle temperaturindstillinger direkte fra hjemmeskærmen. Softwaren understøtter også variable temperaturindstillinger (kurver) til både opvarmning og køling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data