fbpx

AWG R32 - MONOBLOK

HeatSave AWG Monoblock Luft-/vand-varmepume inkl. 100/140 liter buffertank og 100/140 liter brugsvandstank. Fåes i 6, 9 & 12 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product awg

HOVEDFUNKTIONER

  • ZHeatSave AWG er særligt designet med henblik på at være en direkte erstatning for det nuværende naturgasfyr. Kan dog installeres uanset nuværende opvarmningskilde.
  • ZMonoblock-design for nem installation
  • ZKomplet løsning med 100l / 140l buffertank og 100l /140l brugsvandbeholder.
  • Z I stand til at levere høj vandtemperatur op til 57°C.
  • ZVidereudvikling af ES AW-serien.
  • ZDansk udviklet varmepumpeløsning med skandinaviske produkter.
  • ZNetværk tilkobling for fjernstyring, for nem betjening og overvågning.
  • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner.
  • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk.
  • Z6, 9 og 12 kW varmekapacitet

HEATSAVE AWG ER SÆRLIGT INTERESSANT, FOR DIG DER I DAG HAR NATURGASFYR

AWG varmepumpeløsningen er et koncept som er særligt udviklet med henblik på udskiftning af gasfyret. Med denne løsning, har man forsøgt at efterligne alle de kendte installationsprincipper i installationen af et gasfyr, men moderniseret dem og udskiftet selve gasfyret, med et moderne varmepumpe system. Det vil sige at med en Heatsave AWG får du ikke blot en af de bedste varmepumper til det skandinaviske klima, men også en højkvalitets buffertank på enten 100 eller 140 liter, samt en 100 eller 140 liters varmtvandsbeholder med indbygget varmelegme.

NEOTHERM FS BEHOLDERE TIL BUFFER OG VARMT BRUGSVAND

Både buffertanken og brugsvandstanken leveres af de danske Neotherm. Tankene er en del af Neotherms FS serie, som er konstrueret efter den nyeste tekniske standard og som opfylder de gældende forskrifter i Danmark, Østrig, Schweiz og Tyskland. Tankene er ÖVE-sikkerhedstestet (i Østrig) og VA-godkendt her i Danmark.

VIDEREUDVIKLING AF ES AW-SERIEN

ES AWC er Energy Save ABs topmodel indenfor monoblock hybrid løsninger. AWC modellen er energimærket A+++ ved 35 grader (gulvvarme) og A++ ved 55 grader (radiatorer). AWC varmepumpen er designet til at være hjertet af din varmeinstallation og kan styre to varmekredse (eller én varmekreds og én kølekreds) samt brugsvand. Med teknologien bagved AWC varmepumpen, har vi videreudviklet løsningen og sammensat det i et komplet system, der indeholde buffertank til din centralvarme og brugsvandstank, styret af varmepumpen.

DANSK KONCEPTLØSNING

Konceptet bag AWG kommer fra Heatsaves tekniske direktør, som i samarbejde med danske ingeniører og energieksperter. Tanken var at lave en komplet løsning, som skulle indeholde alt-i-én, være af den bedste kvalitet og funktionalitet og ikke mindst nem at installere, så prisen kunne holdes lav.

SMART TOUCHDISPLAY

AWG varmepumen er udstyret med et 4.3″ touch display hvor hele styringen af pumpen kan tilgåes. Displayet er din tilgang til at få et hurtigt overblik over dine indstillinger, nuværende data og temperaturer.

NETVÆRKSTILGANG

Heatsave AWG kan ved tegnelse af et serviceabonnement, opkobles til “My Heat Pump”. Dette er en platform, hvor din pumpe er online og giver dig en række fordele såsom fjernstyring og realtid overblik over varmepumpen. Serviceabonnement, gør det også muligt for pumpen at tale direkte med Heatsaves dygtige teknikere, som dagligt overvåger alle anlæg og sikrer en optimal drift af anlægget. Hvis der ønskes særlig support til anlægget, kan dette gøres gennem fjernsupport, selv uden du behøver at være hjemme.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Interfacet muliggør hurtig justering af alle temperaturindstillinger direkte fra hjemmeskærmen. Softwaren understøtter også variable temperaturindstillinger (kurver) til både opvarmning og køling.

esdisplay

DOWNLOADS