fbpx

AWC R32 - MONOBLOK

Økonomisk og effektiv luft til vand varmepumpe designet til det nordiske klima. Fåes i 6, 9, 12, 15 & 19 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product awc

HOVEDFUNKTIONER

 • ZBrugervenlig touch display
 • ZMonoblock-design for nem installation
 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -25°C
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • ZR32 kølemiddel
 • Z6, 9, 12, 15 og 19 kW varmekapacitet

Konverterer energi fra udeluften til opvarming af boligen samt varmt brugsvand med en luft til vand varmepumpe

Ved at bruge energien fra udeluften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe det perfekte komfortniveau til dit hjem. AWC R32-M luft til vand varmepumpen er designet til at erstatte eller supplere en eksisterende varmekilde eller til nye installationer. Den indendørs enhed har et stilfuldt design, der passer til det moderne hjem. Alle forbindelser er let tilgængelige øverst på enheden.

Designet til at give maksimal energibesparelse og være yderst støjsvag i drift

Ved at bruge komponenter fra førende leverandører og smart styring, muliggøres store energibesparelser og en yderst lydsvag drift. Alle AWC R32-M-serier er klassificeret A++/+++.

Enkel og omkostningseffektiv installation

I et luft til vand varmepumpe monobloksystem har udendørsenheden et lukket kølemiddelkredsløb og en varmeveksler. Udendørsenheden kan tilsluttes direkte til varmesystemet, hvilket betyder, at der ikke er behov for køletekniker under installationen. Kombinationen af en automatisk og selvlærende afrimningsfunktion samt en nanoovertruken fordamper reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten.

Styr dit varmesystem

AWC R32-M kan styres lokalt eller eksternt via smartphone eller computer. Foretag alle de nødvendige indstillinger for en effektiv, problemfri betjening med den nye brugervenlige touch skærm. Selv når du ikke er hjemme, har du fuld kontrol over dit varmesystem gennem din smartphone eller computer.

To varmekurver

AWC R32-M bruger en varmekurve til at give en konstant indetemperatur – uanset udetemperaturen. Når udetemperaturen falder, hæver varmepumpen temperaturen på vandet til varmesystemet, og når udetemperaturen stiger, sænkes temperaturen igen. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. Med AWC R32-M har du mulighed for at indstille to varmekurver, hvis du altså har to forskellige varmesystemer i dit hjem. Med to varmekurver er det desuden muligt at spare endnu mere energi og i nogle tilfælde omkostninger til komponenter, der ellers skulle installeres i systemet.

Opgrader dit system med AWC R32-M luft til vand varmepumpe

Det kan være god ide at have et back-system sammen med dit varmepumpesystem. Dette vil dog kun være aktuelt i de aller koldeste dage. AWC R32-M er designet til at fungere i hybridsystemer sammen med alle slags varmesystemer. Hvis dit eksisterende varmesystem fungerer – kan du hvis ønsket, bruge det som en backup ved ekstremt lave temperaturer.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Touch displayet gør det nemt og hurtig for dig at justere alle temperaturindstillinger på få sekunder. Softwaren understøtter også indstillinger med variabel temperatur (kurve) til både opvarmning og afkøling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data