fbpx

AWH R32 - SPLIT - V8

Økonomisk og effektiv luft til vand varmepumpe designet til det nordiske klima. Fåes i 6, 9 & 12 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
hss awhv8

HOVEDFUNKTIONER

 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -30°C
 • ZBrugervenlig touch display
 • ZEnergimærket A+++ ved 35°C
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • ZR32 kølemiddel
 • Z6, 9, og 12 kW varmekapacitet
 • ZSplit system, ingen frostbeskyttelse er påkrævet

ES Luft-/vand split varmepumer i AWH-R32-S-serien omdanner energi fra luften til varme og varmt brugsvand.

Ved at udnytte energien fra luften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe de perfekte komfortforhold i dit hjem. AWH-R32-S er designet til at erstatte eller supplere din eksisterende varmekilde eller til nye installationer og vil typisk reducere dit energiforbrug med 60-80%. Indendørsenheden har et stilfuldt design, der passer ind i et moderne hjem. Alle tilslutninger er let tilgængelige i toppen af varmepumpen. Varmpepumpen er designet til at give maksimale energibesparelser og være stille i drift. Alle AW-R32-S serie varmepumper er klassificeret A+++, når de bruges i lavtemperaturapplikationer (35°C) og A++ i højtemperaturapplikationer (55°C).

Kontrolsystem

Enheden er en “docking”-løsning, der nemt kan tilsluttes til eventuelt eksisternede varmesystemer. Varmepumpen kn installeres som hovedvarmekilden eller som backupvarme til en allerede eksisterende varmekilde. Enheden har automatisk varme / køle / varmt brugsvandsstyring. Styringen kan skifte driftstilstand og styre skifteventiler, 3 backup-varmeenheder og 2 temperaturzoner. Systemet indeholder også en kraftfuld cirkulationspumpe som sikrer nok flow til din buffertank. Cirkulationspumpen er ofte stor nok til de fleste villavarmesystemer. Vejrkompenseret vandtemperaturindstilling kombineret med intern rumføler giver dig al nødvendig temperaturkontrol, der passer til de fleste bygninger.

Øg din besparelse

Kontrolsystemet skifter automatisk mellem driftstilstande baseret på dine indstillinger. Du kan optimere driften baseret på din husholdningslogistik, som at opbevare mere varmt vand, når elpriserne er lave, sænke temperaturen, når der ingen er hjemme i forskellige perioder hver dag, 7 dage om ugen. Den er også forberedt til Smart Grid fra din eludbyder, der kan styre varmepumpen og afbalancere den tilgængelige strøm i nettet.

Split-systemer har den fordel, at der ikke føres vand uden for huset og speciel frostbeskyttelse der dræner effektiviteten, er ikke længere påkrævet. Slanke kølemiddelrør er nemmere at føre og dække. Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion, kombineret med den nanocoatede fordamper, reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. AWH-R32-S har mulighed for at indstille to varmekurver, hvis du har to forskellige varmesystemer i din bolig. Hvis temperaturen falder, øger varmepumpen automatisk vandtemperaturen for at kompensere for højere varmetab i bygningen. Hvis der kræves yderligere strøm, vil de integrerede elvarmere blive brugt som backup.

Brugervenlig touch screen interface

Interfacet muliggør hurtig justering af alle temperaturindstillinger direkte fra hjemmeskærmen. Softwaren understøtter også variable temperaturindstillinger (kurver) til både opvarmning og køling.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.
HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Touch displayet gør det nemt og hurtig for dig at justere alle temperaturindstillinger på få sekunder. Softwaren understøtter også indstillinger med variabel temperatur (kurve) til både opvarmning og afkøling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data