fbpx

AWST R32 - Monoblok

AWST er en all-in-one luft-/vand varmepumpeløsning med indbygget 250 liters varmtvandsbeholder til brugsvand. Modellen leveres i 6, 9, 12 eller 15 kW. | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product awst

HOVEDFUNKTIONER

 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -25°C
 • ZBrugervenlig touch display
 • ZEnergimærket A+++ ved 35°C
 • Z250-liters varmtvandsbeholder
 • ZMonoblock-design for nem installation
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • ZR32 kølemiddel
 • Z6, 9, 12 og 15 kW varmekapacitet
 • ZIndbygget backup varmelegeme til opvarmning/varmt vand

ES LUFT-/VAND SPLIT VARMEPUMER I AWST-R32-M SERIEN OMDANNER ENERGI FRA LUFTEN TIL VARME OG VARMT BRUGSVAND

Ved at udnytte energien fra luften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe de perfekte komfortforhold i dit hjem. AWST-R32-M er designet til at erstatte eller supplere din eksisterende varmekilde eller til nye installationer og vil typisk reducere dit energiforbrug med 60-80%. Indendørsenheden har et stilfuldt design, der passer ind i et moderne hjem. Alle tilslutninger er let tilgængelige i toppen af varmepumpen. Varmpepumpen er designet til at give maksimale energibesparelser og være stille i drift. Alle AW-R32-M-V8 serie varmepumper er klassificeret A+++, når de bruges i lavtemperaturapplikationer (35°C) og A++ i højtemperaturapplikationer (55°C).

ENKEL OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV INSTALLATION

Et monobloksystem har et lukket kølemiddelkredsløb og en varmeveksler. Udendørsenheden kan tilsluttes direkte til varmesystemet – ingen køleteknikere er nødvendige under installationen. Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion kombineret med den nanocoatede fordamper, reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. AWST-R32-M har mulighed for at indstille to varmekurver, hvis du har to forskellige varmesystemer i din bolig. Hvis temperaturen falder, ændrer varmepumpen driftsstatus og starter produktionen af varmt vand. Hvis der kræves yderligere strøm, vil de integrerede elvarmere blive brugt som backup.

KONTROLSYSTEM

AWST-R32-M kan styres lokalt eller eksternt via smartphone eller computer. Foretag alle de nødvendige indstillinger for en effektiv og problemfri drift med det nye brugervenlige touch-display. Selv når du ikke er hjemme, har du fuld kontrol over dit varmesystem via din smartphone eller computer.

 

TO VARMEKURVER

AWST-R32-M bruger en varmekurve til at give en konstant indendørstemperatur, uanset udendørstemperaturen. Når udetemperaturen falder, hæver varmepumpen temperaturen på vandet til varmesystemet og omvendt, når udetemperaturen stiger. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. AWST-R32-M har mulighed for at indstille to varmekurver, hvis du har to forskellige varmesystemer i dit hjem. Med to varmekurver er der mulighed for at spare endnu mere energi og i nogle tilfælde omkostninger på komponenter, der ellers skulle installeres i systemet.

 

250 LITERS VARMT BRUGSVANDSTANK

Den integrerede beholder til brugsvandsopvarmning er på 250 liter og opvarmes af varmepumpen. Hvis temperaturen falder, ændrer varmepumpen driftsstatus og starter produktionen af varmt vand. Hvis der kræves ekstra varmt vand, vil de integrerede elvarmere blive brugt som backup.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Touch displayet gør det nemt og hurtig for dig at justere alle temperaturindstillinger på få sekunder. Softwaren understøtter også indstillinger med variabel temperatur (kurve) til både opvarmning og afkøling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data