fbpx

FAN COIL

FCF Fan Coils – økonomisk, behagelig og god for miljøet.
Fan Coils kan beskrives som højeffektive radiatorer med blæser og kølefunktioner. | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
hss fancoil

HOVEDFUNKTIONER

  • ZOpvarmning, afkøling, affugtning og luftcirkulation
  • ZIndbygget timer
  • ZNattilstand / støjsvag drift
  • ZLet at sætte op med med brugervenligt touchpanel
  • ZHøj ydeevne selv ved lave vandtemperaturer
  • ZJusterbar blæsefunktion
  • ZIndstilling af rumtemperatur
  • ZAutomatisk tastelås aktiveres efter 10 sekunder uden betjening.
  • ZØger effektiviteten af et vandbaseret varmesystem

UDVIKLET VED HJÆLP AF DEN NYESTE TEKNOLOGI

ES Fan Coils, der bruges til opvarmning, er kort fortalt en radiator med en ventilator, der cirkulerer luften rundt om varmeveksleren.

Fancoilen bruger vand som medium og kan bruges både til opvarmning og køling. Ved at cirkulere luften omkring varmeveksleren, øges varmeoverførslen til luften dramatisk. Til opvarmning betyder det at vandtemperaturen i varmesystemet kan sænkes ret meget og holde den ønskede rumtemperatur. Lavere vandtemperatur øger også effektiviteten af varmesystemet og giver dig en størrere besparelse på varmeregningen.

Hvis du har blandet gulvvarme og radiatorer, er fancoilen særlig attraktiv. Når man har radiatorer i huset, er det ofte påkrævet at have en høj fremløbstemperatur, mange gange på 50°C eller højere, mens gulvvarme oftest kræver en fremløbstemperatur på 35°C. Med en fancoil, kan vandtemperaturen sænkes til 35°C over hele installationen og derved vil du se store besparelser på din varmeregning.

HØJ KAPACITET

For dem der har et hus der mangler et vandbårent varmedistributionssystem, er varmepumpekonvektorerne en rigtig god mulighed, særligt når man konverterer varmesystemet til vandvarme sammen med en luft-/vand varmepumpe. Det er generelt betydeligt billigere og mere effektivt at installere et par stykker varmepumpekonvektorer i huset i stedet for at installere traditionelle radiatorer.

Kapaciteten af ​​en varmepumpekonvektor er normalt betydeligt højere end en konventionel radiator i forhold til størrelsen. Placeringen af ​​en ventilatorkonvektor er vigtig for at få de bedste energibesparelser. De anbefales at blive placeret et velvalgt sted i huset som gør det muligt for varmen at cirkulere effektivt og for at maksimere besparelsen.

ES Fan Coils er konfigureret til at nemt kunne erstatte en eksisterende radiator. Enhederne kan hænges direkte på væggen eller stå på gulvet. Rørene til ventilatorkonvektoren kan skjules, og der kan foretages tilslutninger bagved eller i bunden af ​​enheden, den fleksible tilslutningsslange gør det nemt at justere ventilatorkonvektorens lave og høje varmeniveauer.

BRUGERVENLIGT TOUCHPANEL

Det brugervenlige touchpanel på FCF-konvektorerne gør det nemt at ændre indstillinger såsom indstille temperatur og blæserhastighed. FCF-serien har et meget lavt støjniveau.

 

KOMBINERE ENHEDER FOR MAKSIMAL EFFEKT

FCF serien kan modstå vandtemperaturer på op til 70°C og en stor fordel er at enhederne leverer ekstremt god varme selv ved lave vandtemperaturer. I kombination med varmepumpe er dette en stor fordel, når lavere fremløbstemperaturer i varmesystemet resulterer i højere effektivitet af varmepumpen.

TOUCH BETJENT PANEL

Gennem displayet, kan du skifte arbejdstilstand mellem opvarmning, køling, affugtning og luftcirkulation. Du har direkte adgang til timer, nattilstand / lydløs drift, blæserhastighed og indstilling af den ønskede rumtemperatur.

Displayet låser automatisk efter 10 sekunder uden betjening, så børn ikke kommer til at indstille betjeningen.

fancoil display

DOWNLOADS

  • Datablad og brugervejledning