fbpx

NPH V7 - Split

ES NPH varmepumpen er en økonomisk og effektiv luft til vand varmepumpe designet til det nordiske klima. Fås i 6 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product nph

HOVEDFUNKTIONER

 • ZBrugervenlig touch display
 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -25°C
 • Z Nano-coated fordamper
 • ZSplit system, ingen frostbeskyttelse er påkrævet
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • Z R410A kølemiddel
 • Z6 kW varmekapacitet
 • ZEnergimærket A+++ ved 35°C

ES LUFT-/VAND SPLIT VARMEPUMER I NP-V7-SERIEN OMDANNER ENERGI FRA LUFTEN TIL VARME TIL DIN BOLIG.

Ved at udnytte energien fra luften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe de perfekte komfortforhold i dit hjem. NPH-V7-S er designet til at erstatte eller supplere din eksisterende varmekilde eller til nye installationer og vil typisk reducere dit energiforbrug med 60-80%. Indendørsenheden har et stilfuldt design, der passer ind i et moderne hjem. Alle kølemiddel- og el-tilslutninger er placeret på oversiden og vandtilslutningerne er placeret på undersiden.

DESIGNET TIL ET NORDISK KLIMA

NPH V7-S er et split system, hvilket betyder at varmevekslingen med bygningens varmesystem foregår indendørs, og kun kølemidlet cirkulerer udendørs. Dette er en effektiv og pålidelig løsning i et koldt klima. Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion, kombineret med den nanocoatede fordamper, reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten.

KONTROLSYSTEM

NPH V7-S kan styres lokalt eller eksternt via smartphone eller computer. Foretag alle de nødvendige indstillinger for en effektiv og problemfri drift med det nye brugervenlige touch-display. Selv når du ikke er hjemme, har du fuld kontrol over dit varmesystem via din smartphone eller computer.

TO VARMEKURVER

NPH V7-S bruger en variabel vandtemperaturindstilling (varmekurve) for at give en konstant indendørstemperatur, uanset udendørstemperaturen. Når udetemperaturen falder, hæver varmepumpen temperaturen på vandet til varmesystemet og omvendt, når udetemperaturen stiger, vil vandtemperaturen falde. Denne funktion er også tilgængelig til køledrift. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, såsom gulvvarme og radiatorer. NPH V7-S har mulighed for at indstille to separate varmekurver, hvis du har en kombination af høj- og lavtemperaturvarmesystem eller forskellige temperaturzoner i dit hjem. Varmekurven kan køre op til 75 grader indstillet temperatur (kræver yderligere højtemperaturkilde, så som elvarmelegeme eller brændselskedel).

OPGRADER DIT SYSTEM MED NPH V7

Alle vores varmepumpeanlæg har mulighed for at arbejde sammen med andre varmekilder som backup på de koldeste dage. NPH V7-S er designet til at fungere i hybridsystemer sammen med alle slags varmesystemer. Hvis din eksisterende kedel virker, kan du vælge at beholde den som backup.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.
HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Touch displayet gør det nemt og hurtig for dig at justere alle temperaturindstillinger på få sekunder. Softwaren understøtter også indstillinger med variabel temperatur (kurve) til både opvarmning og afkøling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data