fbpx

NPT V7 - Split

NPT er en all-in-one luft-/vand varmepumpeløsning med indbygget 250 liters bufferbeholder, med gennemstrømning spiral til opvarmning af brugsvand. Modellen leveres i 6 kW | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product npt

HOVEDFUNKTIONER

 • ZBrugervenlig touch display
 • ZMulighed for internet opkobling, hvilket muliggør kontrol og overvågning af varmepumpen fra computer eller smartphone
 • ZAutomatisk genstart i tilfælde af strømsvigt
 • ZOperationsdygtig under forhold ned til -25°C
 • ZIndbygget elektrisk varmelegeme til varmt brugsvand.
 • Z Nano-coated fordamper
 • Z250 liters beholder
 • ZTo blandingskredsløbskontrol til forskellige opvarmningszoner
 • ZVarmekurve - justering af vandtemperatur baseret på omgivelsestemperatur automatisk
 • ZLavt støjniveau
 • Z R410A kølemiddel
 • Z6 kW varmekapacitet
 • ZEnergimærket A+++ ved 35°C
 • ZSplit system, ingen frostbeskyttelse er påkrævet

ES LUFT-/VAND SPLIT VARMEPUMER I NPT-V7-S-SERIEN OMDANNER ENERGI FRA LUFTEN TIL VARME OG VARMT BRUGSVAND.

Ved at udnytte energien fra luften kan du reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe de perfekte komfortforhold i dit hjem. NPT-V7-S er designet til at erstatte eller supplere din eksisterende varmekilde eller til nye installationer og vil typisk reducere dit energiforbrug med 60-80%. Indendørsenheden har et stilfuldt design, der passer ind i et moderne hjem. Alle tilslutninger er let tilgængelige i toppen af varmepumpen.

KONTROLSYSTEM

Indedelen er en komplet varme/køling/varmtvandscentral indenfor 60×65 cm gulvareal. Den indbyggede 250 liters beholder giver nok varmt vand til de fleste husstande. Høj effektivitet reducerer omkostningerne ved et brusebad med 60-70%. Pumpen har sikkerhedsventilsæt, 11 liter ekspansion, kraftfuld A-klasse cirkulationspumpe, der kan håndtere de fleste villavarmeanlæg. Vejrkompenseret vandtemperaturindstilling kombineret med intern rumføler giver dig tilstrækkelig temperaturkontrol, der passer til de fleste bygninger.

ØG DIN BESPARELSE

Kontrolsystemet skifter automatisk mellem driftstilstande baseret på dine indstillinger. Du kan optimere driften baseret på din husholdningslogistik, som at opbevare mere varmt vand, når elpriserne er lave, sænke temperaturen, når der ingen er hjemme i forskellige perioder hver dag, 7 dage om ugen. Den er også forberedt til Smart Grid fra din eludbyder, der kan styre varmepumpen og afbalancere den tilgængelige strøm i nettet.

Split-systemer har den fordel, at der ikke føres vand uden for huset og speciel frostbeskyttelse der dræner effektiviteten, er ikke længere påkrævet. Slanke kølemiddelrør er nemmere at føre og dække. Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion, kombineret med den nanocoatede fordamper, reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten. Forskellige varmesystemer kræver forskellige temperaturer, f.eks. gulvvarme og radiatorer. NPT-V7-S har mulighed for at indstille to varmekurver, hvis du har to forskellige varmesystemer i din bolig. Hvis temperaturen falder, øger varmepumpen automatisk vandtemperaturen for at kompensere for højere varmetab i bygningen. Hvis der kræves yderligere strøm, vil de integrerede elvarmere blive brugt som backup.

250 LITERS BEHOLDER

Den integrerede beholder er på 250 liter og bruges som buffertank med en gennemstrømningsspiral til opvarmning
af brugsvandet. Varmepumpen ændrer automatisk driftsstatus og starter produktionen af varmt vand når behovet opstår. Hvis der kræves ekstra varmt vand, vil de integrerede elvarmere blive brugt som backup.

Serviceabonnement

Husk og tegn et serviceabonnement

Med et serviceabonnement fra HeatSave A/S får du en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Sølv eller gulv abonnement på luft-/vand varmepumper får du 12 års garanti. Luft-/luft aftalen giver dig 5 års garanti

Fast månedlig pris

Luft-/vand (Bronze): 179 kr./md.
Luft-/vand (Sølv): 375 kr./md.
Luft-/vand (Guld): 439 kr./md.

HeatSave Serviceabonnement

Touch Screen Interface​

Touch displayet gør det nemt og hurtig for dig at justere alle temperaturindstillinger på få sekunder. Softwaren understøtter også indstillinger med variabel temperatur (kurve) til både opvarmning og afkøling.

esdisplay

DOWNLOADS

 • Datablad og brugervejledning
 • BE-Data