fbpx

MULTIFUNKTIONSTANK

Superisoleret 75, 300 eller 500 liters multifunktionelle tanke til varmt vand og opvarmning af huset | Læs mere

DATABLADINDHENT TILBUD
product mwt

HOVEDFUNKTIONER

 • ZBuffertank i rustfrit stål
 • ZSuperisoleret, A ++
 • ZIndbygget 3 kW patronvarmer (undtagen MWT75)
 • ZAfbøjningsplade for en mere effektiv anvendelse
 • Z1–2 R50-forbindelser til patronvarmere
 • ZSpiraler i rustfrit stål
 • Z500 liters tank fås med enten 1- eller 2-tommer forbindelsesmulighed
 • ZKompatibel med alle eksisterende varmekilder
 • ZES-multifunktionstanke kan forbindes til mange forskellige energikilder, f.eks. Luft / vand varmepumpe, sol vandvarmer mm.
 • ZDe reducerer forbruget til både opvarmning af huset, samt produktion af varmt brugsvand.
 • ZDe er godt isoleret, hvilket bidrager til minimalt varmetab
 • ZYderligere energieffektive varmeapparater kan eftermonteres for at yderligere reducere dine opvarmnings omkostninger og om nødvendigt øge kapaciteten

Ved at tilslutte en ES luft / vand-varmepumpe til en ES Multifunktionstank, får du et meget moderne energisystem, hvor ES multifunktionstanken bliver centrum for husets nye og moderne varmesystem.

DET KOMPLETTE VARMESYSTEM TIL DIT HJEM.

ES Multifunktionstanke er en del af en samlet løsning, hvor du får varmt vand til husholdning og opvarmet din bolig. Systemet har forbindelses muligheder til flere forskellige energikilder og bliver på denne måde centerstykket i dit hus’ varmesystem. Multifunktionstanken kan bruges som en selvstændig vandvarmer eller kombineres med for eksempel pillefyr, varmepumper og solceller. Fleksibiliteten gør det muligt for systemet gradvist at blive udvidet og tilpasset til fremtidige behov.

EFFEKTIV OPVARMNING

Det varme brugsvand til hjemmet kan forvarmes eller opvarmes maksimalt via de rustfrie stålspiraler inde i tanken. Denne løsning betyder, at det varme vand ikke er bufret i tanke, men opvarmes direkte gennem spolerne. På denne måde kan temperaturen inde i kedlen sænkes, hvilket reducerer det samlede energiforbrug. Hvis der er et øget behov for varmt vand til husholdningen, kan tanken suppleres med en varmepumpe, solfangere eller andre varmekilder. Gennem tankens forskellige spoler får du et ekstremt omkostningseffektivt varmesystem, der inkluderer varmt vand til huset og opvarming af boligen. En eksisterende kedel kan bruges som sikkerhedskapacitet ved at blive forankret gennem de mange tilslutningsmuligheder.

TERMOSTATSTYRET ELEKTRISK VARMEPATRON

ES Multifunktionstanke (undtagen MWT 75) har en termostatstyret elektrisk opvarmning på 3 kW med kontrol fra 30-75°C, hvilket øger vandtemperaturen. Den elektriske varmepatron, der er placeret i den øverste del af tanken, fungerer uafhængigt af andre varmekilder som er forbundet til tanken og er en backup der sikrer at temperaturen i toppen af tanken er høj nok til at levere varmt vand til husholdningen. Imidlertid er den elektriske varmepatron øverst på tanken ikke designet til at dække hele dit varmebehov på dit system. Systemet skal suppleres med en ekstern varmekilde som f.eks en varmepumpe, solfanger eller eksisterende el- eller oliekedel til husets samlede varmebehov.

R50 GEVIND TIL HJÆLPEVARMER

Alle vores tanke har muligheden for at tilslutte ekstra elektriske varmepatroner med stor kapacitet, hvilket sikrer opvarmningsbehovet, når husets opvarmning er ved spidsbelastning. ES Multifunktionstankene, MWT 75 og MWT300 har mulighed for at isætte en ekstra varmepatron, mens MWT500 har mulighed for at isætte 2 ekstra varmepatroner. Dette gør det muligt at indsætte yderligere elektriske patroner op til 18 kW stykket. Dette er gældende hvis de eksisterende varmekilder ikke imødekommer husets samlede varmebehov, og man derved ønsker mere kapacitet. Tankens forskellige tilslutningsmuligheder gør det muligt at kombinere med varmepumper til højtemperaturanlæg.

TEMPERATURAFLEDNINGSPLADER ØGER EFFEKTEN

ES Multifunktionstanke har indbyggede afledningsplader, der adskiller vandet og gør det muligt at have to forskellige temperaturer. For eksempel, når gulvvarmen er forbundet til den nedre del af tanken, opvarmes vandet ikke til en højere temperatur, end der kræves for at opretholde den ønskede stuetemperatur.

RUSTFRIT STÅL

ES Multifunktionstanke er lavet af rustfrit stål, der holder systemet rent, giver høj effektivitet og forlænger systemets levetid. ES Multifunktionstanke er godkendt som varmtvandbeholder til husholdningsbrug. De korrugerede rustfrie stålspoler giver optimal varmeudveksling mellem akkumulatorvolumen og varmt vand, eller ved tilsat solenergi. Dette betyder, at den lagrede energi i tanken overføres effektivt til det varme vand fra hanen.

STANDARD FORBINDELSES MULIGHEDER

For optimal strømning når du tilslutter eksterne varmekilder med høj effekt, er alle forbindelser til spiralerne i 1″ – dog er MWT 500C 2”.