fbpx

Serviceabonnement

Tegn en serviceaftale og slip for bekymringerne. Med et serviceabonnement udvides produktgarantien og giver dig et bekymringsfrit varmesystem…
Læs mere

Serviceaftale Luft-/luft

STANDARD

119 kr

pr. måned

Aftalen indeholder

Serviceaftale Luft-/vand

BRONZE

149 kr

pr. måned

Aftalen indeholder

Serviceaftale Luft-/vand

SØLV

219 kr

pr. måned

Aftalen indeholder

Serviceaftale Luft-/vand

GULD

249 kr

pr. måned

Aftalen indeholder

For at tegne et serviceabonnement, skal du klikke ovenfor på “HENT AFTALE“, udfylde og underskrive dokumentet og sende det til os på kontakt@heatsave.dk.
læs betingelserne…

HeatSave
Serviceabonnement

Hvad er et serviceabonnement?

Et HeatSave Serviceabonnement er en bekymringsfri sikkerhedsaftale for din varmepumpe. Når du tegner dig et serviceabonnement, får du en række fordele, såsom konstant overvågning af anlægget, garantiordning, gratis reparation og arbejdstid i tilfælde af fejl på anlægget og automatisk udførelse af det lovpligtige eftersyn.

Udvidet garanti

Med et serviceabonnement fra Heatsave, får du 12 års garanti på din luft til vand-varmepumpe og 5 års garanti på din luft til luft-varmepumpe (uden serviceabonnement har du blot 2 års reklamationsret).

Ingen udgift ved udskiftning af eventuelle defekte komponenter

Hvis uheldet er ude og der opstår en fejl på din varmepumpe som skal efterses af en installatør, så dækker dit serviceabonnnement for udgifterne hertil. Hvis fejlen eller defekten ikke er sket grundet misvedligehold, så dækkes både reservedele, arbejdsløn mm. af dit abonnement – Du har derved ingen udgifter ved fejl på dit anlæg under hele garanti perioden.

Akut vagt telefon

Skulle uheldet være ude, hvor du står med gæster til spisning en lørdag aften, men varmen er ikke i sigte? Med et serviceabonnement har du adgang til service gennem vores akut vagttelefon, alle ugens dage. Vagt telefonen giver dig mulighed for at aflægge en kort besked, hvor en af vores teknikkere tjekker om problemet kan afhjælpes online først. Hvis teknikeren konstaterer at problemet kræver en fysisk adgang til anlægget, sendes en tekniker ud til pumpen, så du kan fokusere på hyggen med dine gæster.

NEM automatisk BETALING

Når du tegner en serviceaftale, kan den nemt tilføjes PBS.