fbpx

Skift til en Heatsave varmepumpe

Med en luft til vand varmepumpe får du ét af de mest fremtidssikre valg, når det gælder miljørigtig varme.

Hvorfor bør du skifte til varmepumpe fra os?

Der er en del varmepumpe producenter og firmaer derude, så hvorfor vælge os frem for resten?

Tre grunde: kvalitet, tryghed og troværdighed.

Hvis du har overvejet at udskifte dit varmedistribution system til en mere grøn og økonomisk løsning, er en luft-/vand varmepumpe en af de bedste løsninger du kan investere i. Det er her vi står til rådighed og tilbyder dig Danmarks måske bedste varmeløsning. Ud over at være leverandør af skandinavisk designet varmepumper i høj kvalitet, tilbyder vi en uovertruffen service og tryghed, ved køb af din nye varmepumpe.

Vi er med dig hele vejen igennem dit skift til varmepumpe

Vores varmepumpe rådgivere er med dig helt fra starten. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, sammen med fagligt uddannet VVS-installatører i dit lokal område. Med moderne teknologi, kan vi hjælpe dig med at dimensionere anlægget korrekt, indstille det til optimal drift, så du sparer mest muligt på dine energiomkostninger. Efter fuldendt installation, tilbyder vi i form af vores serviceaftale 12 års garanti, 365 overvågning af anlæg, fuld service af anlæg, fjernsupport og konkurrencedygtig kundeservice. Vi er med dig fra start til slut.

Du kan spare tusindvis af kr. ved at skifte til en varmepumpe

Vil du vide hvor meget du kan spare? Vi kan være behjælpelige med en skræddersyet beregning, baseret ud fra din nuværende bolig og forbrugsmønstre.

Vi har i tæt samarbejde med dygtige folk fra Aalborg Universitet, EWII og Solar Cooling, udviklet en beregningsmetode, der kan give dit et realistisk overblik over økonomien i at skifte til en luft-/vand varmepumpe fra os.

Lavere fremløbstemperatur kan spare dig for betale for “spildvarme”.

OFte Stillede Spørgsmål

Skal man vælge fjernvarme eller varmepumpe?

L
K

Valget mellem en luft-til-vand varmepumpe og fjernvarme afhænger af forskellige faktorer, herunder dine individuelle behov, økonomiske situation og miljømæssige hensyn. Her er nogle grunde til at vælge en luft-til-vand varmepumpe frem for fjernvarme:

 

1 – Lavere driftsomkostninger:
Luft-til-vand varmepumper kan være meget energieffektive og derfor billigere i drift end fjernvarme. De udnytter varmeenergi fra luften omkring dit hjem, hvilket kan være billigere end at købe fjernvarme fra et forsyningsselskab.

 

2 – Fleksibilitet:

Med en luft-til-vand varmepumpe har du større kontrol over dit opvarmningssystem. Du kan justere temperaturen og tidsplanen efter dine behov, hvilket kan føre til yderligere besparelser.

 

3 – Lavere miljøpåvirkning:

Luft-til-vand varmepumper udnytter vedvarende energi fra luften, hvilket gør dem miljøvenlige. De producerer betydeligt færre drivhusgasser sammenlignet med fjernvarmesystemer, der kan være baseret på fossile brændstoffer eller biomasse.

 

4 – Uafhængighed:

Ved at installere en luft-til-vand varmepumpe reducerer du din afhængighed af eksterne varmekilder som gas eller olie. Dette kan beskytte dig mod prisstigninger og forsyningsproblemer.

 

5 – Nem installation:

Luft-til-vand varmepumper kræver normalt mindre komplekse installationer end fjernvarmesystemer, hvilket kan reducere omkostningerne og besværet ved at opgradere dit varmesystem.

 

6 – Mindre pladsbehov:

Luft-til-vand varmepumper kræver mindre plads end fjernvarmesystemer og kan være lettere at integrere i eksisterende boliger eller bygninger.

 

7 – Reduktion af distributionstab:

Med fjernvarme transporteres varmen over længere afstande, hvilket kan medføre varmetab undervejs. Luft-til-vand varmepumper leverer varme direkte til dit hjem, hvilket reducerer distributionstabene.

Får jeg en fremtidssikret løsning?

L
K

Vi har sat os et mål i at være den mest innovative virksomhed i Danmark indenfor varme. Vi arbejder derfor på lige nu at kunne lave en total pakke, der forhåbenligt kan betyde 0 kr. i varmeforbrug. Vi ønsker at lave en samlet løsning, hvor solceller, batterier og varmepumper arbejder sammen i et sofistikeret system, styret af vejr, algorytmer og spotpriser. Denne funktionalitet, vil være tilgængelig for ALLE vores luft-/vand varmepumper, også for dem, købt før systemet er lanceret.

 

Sammenfattende kan kombinationen af varmepumper, solceller og batterier føre til betydelige omkostningsbesparelser, reduktion af CO2-udledning og øget energieffektivitet. Det kan også øge din energi-uafhængighed og bæredygtighed, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for mange husejere og virksomheder.

Hvad kan jeg forvente af HeatSave?

L
K

Hvis du vælger at benytte dig af vores ”få et tilbud”, så kan du forvente at få den bedste vejledning og rådgivning angående din rejse mod en grønnere varmekilde.

 

Når vi modtager dit ønske om et tilbud, vil du blive kontaktet af en af vores varmepumperådgivere, som kommer til at være din højre hånd, i forbindelse med tilbudet om en varmepumpe. Din rådgiver, vil i samarbejde med dig og en lokal installatør, kigge på dit forbrug, dine ønsker og fortælle dig om hvilke muligheder der passer bedst til dig. Du har derudover også mulighed for at få lavet en skræddersyet energiberegning, hvor du kan sammenligne med forskellige modeller og se hvor meget du kan forvente at spare om året. Du har også mulighed for at kunne få taget en dialog omkring hvilke forbedringsmuligheder du har.

 

Du vil altså med andre ord, have en profesionel rådgiver med, som hjælper dig med at få den bedste handel og det bedste produkt, til dit behov.

 

Vores rådgiver, vælger en installatør som er lokal for dig, men som har alle de fornødne godkendelser, uddannelser og er oplært i vores produkter og metoder, så du få et så effektivt produkt og grøn løsning som muligt.

 

Hvis ikke løsningen havde interesse, er det helt i orden. Tilbudet er selvfølgelig 100% uforpligtende.

Skal vi tage en samtale?

Lad os sammen se hvad muligheder du har og finde de bedste tilbud til dig på en grøn og økonomisk varmekilde. Det er helt uforpligtende!