fbpx

Heatsave A/S

OM OS

Om os og vores historie

Om os - kort fortalt

Om os – HeatSave A/S er importør og leverandør af kvalitetsvarmepumper.

Virksomheden er drevet af Claus Rønnow og Lars Bisgaard som til sammen har mange års erfaringer inden for vedvarende energi, varmepumper og nybyggeri.

Om os - vores tre nøgleord

Vi har sat os en mission for at ikke kun levere varmepumper af den højeste kvalitet, men også gå skridtet videre inden for almen kundeservice. Derfor lever vi efter vores tre nøgleord “Kvalitet, Tryghed og Troværdig”.Kvalitet

Om os - Kvalitet

Efter flere års erfaring og afprøvning af markedets top modeller inden for varmepumper, har vi fundet de mærker som vi mener er de absolut bedste. Vores pumper er udvalgt efter en bred vifte af krav, såsom højeste energiklasse, levetid og kvalitet. Derfor er det også muligt at få en luft til vand varmepumpe med op til 12 års garanti.

Tryghed

Vi kigger altid på at forbedre alle aspekter og give kunden den bedste løsning. Derfor omtaler taler vi ikke om at sælge en varmepumpe, men en løsning. En af vores hovedpunkter ved en opsætning, er at de er koblet op med et WiFi modul, samt et moderne energiovervågnings system. Men hvad betyder dette? Jo, opkoblingen med WiFi, tillader din varmepumpe at kommunikere med vores servere, hvor vores teknikker kan følge pumpens drift og sørge for at den kører optimalt, selv uden at skulle forbi pumpen fysisk. Energiovervågningen, giver dig mulighed for at se grafer over hvor økonomisk din varmepumpe er. Du kan blandt andet se det præcise forbrug i kr. samt hvor mange watt din løsning har brug. Du kan også se hvilke måneder eller hvilke dage eller timer hvor pumpen arbejder mest.

Troværdighed

Alle vores produkter er nøje udvalgte, vi gør dette for at give dig den bedste løsning. Vi er med fra start til slut i dit nye varmeprojekt, hvor du som kunde er i højsædet. Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet, både med at undersøge hvilke muligheder der passer bedst til dig, mens vi sørger for at du får den mest miljøkorrekte og økonomiske løsning.

KMO og VE uddannet

Det også vigtigt at din installatør er KMO-certificeret, samt VE-uddannet dvs. at han har gennemgået den nødvendige uddannelse til at sætte varmepumper op. Derfor er alle vores servicepartnere og installatører nøje udvalgt så du får et professionelt produkt, med en professionel opsætning. Dette er hermed din tryghed for at få en løsning funger.

Lars Bisgaard

Vores vision er ikke blot at levere varmepumper, men en færdig løsning hvor service og kvaliteten er i top

Lars Bisgaard

Administrerende Direktør ​/ Partner