fbpx

OM OS

Vores værdier sætter linjen for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere.

Fælles om en grøn fremtid

Om os

Heatsave A/S er en dansk varmepumpevirksomhed grundlagt i Danmark i 2018.

Virksomheden er drevet af Claus Rønnow og Lars Bisgaard som til sammen har mange års erfaringer inden for vedvarende energi, varmepumper og nybyggeri.

Sammen med et hold af skarpe medarbejdere, skaber vi bæredygtige løsninger inden for opvarmning af alt fra kolonihavehuse til storindustri og produktionshaller. 

Vores tre nøgleord

Hos Heatsave sælger vi ikke bare varmepumper af den højeste kvalitet, men vi går skridtet videre inden for almen salg og service. Vi lever efter vores tre nøgleord “Kvalitet, Tryghed og Troværdig”, som skal kunne ses i ethvert projekt.

Kvalitet

Efter flere års erfaring og afprøvning af markedets top modeller inden for varmepumper, har vi fundet de mærker som vi mener er de absolut bedste. Vores pumper er udvalgt efter en bred vifte af krav, såsom højeste energiklasse, levetid og kvalitet. Derfor er det også muligt at få en luft til vand varmepumpe med op til 12 års garanti.

Selv de bedste pumper på markedet, kan altid forbedres, derfor er det vores passion at altid være på forkant og udvikle på systemerne for at give vores kunder de bedste pumper til det skandinaviske marked.

Tryghed

Vi kigger altid på at forbedre alle aspekter af vores produktsortiment og vores service for at give kunden den bedste løsning. En af vores hovedpunkter, er at de er koblet op med et WiFi modul, samt et moderne energiovervågnings system. Men hvad betyder dette? Jo, opkoblingen med WiFi, tillader din varmepumpe at kommunikere med vores servere, hvor vores teknikker kan følge pumpens drift og sørge for at den kører optimalt, selv uden at skulle forbi pumpen fysisk. Energiovervågningen, giver dig mulighed for at se grafer over hvor økonomisk din varmepumpe er. Du kan blandt andet se det præcise forbrug i kr. samt hvor mange watt din løsning har brug. Du kan også se hvilke måneder eller hvilke dage eller timer hvor pumpen arbejder mest.

Troværdighed

Alle vores produkter er nøje udvalgte, vi gør dette for at give dig den bedste løsning. Vi er med fra start til slut i dit nye varmeprojekt, hvor du som kunde er i højsædet. Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet, både med at undersøge hvilke muligheder der passer bedst til dig, mens vi sørger for at du får den mest miljøkorrekte og økonomiske løsning.

Lars Bisgaard

Vi stræber efter at give dig markedets bedste løsning

Vores vision er ikke blot at levere varmepumper, men en færdig løsning hvor service og kvaliteten er i top!

Lars Bisgaard

Administrerende Direktør ​/ Partner