fbpx

OM OS

Vores værdier sætter linjen for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere.

VI GØR DET VI GØR BEDST

HeatSave A/S er en dansk varmepumpedistributør grundlagt i Danmark i 2018. Virksomheden drives af Claus Rønnow og Lars Bisgaard, som tilsammen har mange års erfaring indenfor vedvarende energi, varmepumper og nybyggeri. Sammen med et team af skarpe medarbejdere skaber vi bæredygtige løsninger til opvarmning af alt fra kolonihavehuse til store industrier og produktionshaller.

hs image

Vores vision

Vores vision er ikke blot at levere og sælge varmepumper, men en færdig løsning hvor service og kvalitet er i top.

Verden har et presserende behov for at skifte fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder. Det skift er allerede begyndt, men det skal accelerere. Det er HeatSaves mission at være en af Danmarks førende varmepumpeproducenter og distributør af fremtidssikret løsninger med varmepumper, solceller og batterisystemer. Varmepumper er blevet den foretrukne bæredygtige varmeløsning for brugere på de fleste europæiske markeder, hvor luft-til-vand varmepumper er de hyppigst installerede. Vi hos HeatSave er klar til rejsen og arbejder allerede på løsninger, der imødekommer nuværende og fremtidige behov. Sammen kan vi skabe en bedre og grønnere fremtid allerede i dag.

Fælles om en grøn fremtid

Hos HeatSave sælger vi ikke bare varmepumper af den højeste kvalitet, men vi går skridtet videre inden for almen salg og service. Vi lever efter vores tre nøgleord “Kvalitet, Tryghed og Troværdig”, som skal kunne ses i ethvert projekt.

kvalitet

Vores pumper er udvalgt efter en bred vifte af krav, såsom højeste energiklasse, levetid og kvalitet. Derfor er det også muligt at få en luft til vand varmepumpe med op til 12 års garanti.

tryghed

Ud over 12 års garanti, så er vi altid på standby til at kunne supportere kunden hvis problemer opstår. Det er vigtigt, at kunden føler sig tryg ved produktet og den komplette løsning.

troværdighed

Hos os ydes kundeservice ikke kun før et køb, men derimod under hele processen. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved produktet og den samlede løsning. Vi sørger også for konstant overvågning af systemet og offsite support/vedligeholdelse.

Vores milepæle

Fra start til nu

^
2018

Virksomhedens start

Claus Rønnow starter HeatSave A/S

^
2018

Første domicil

HeatSave A/S har først til huse I de gamle Karl Dungs fabrikker I Hedensted

^
2018

Samarbejde med ES

HeatSave indgår samarbejde med det svenske selvskab Energy Save

^
2019

Nyt domicil

Firmaet vokser ud af lokalerne og flytter til E45 bygningerne I løsning med eget lager, Kontor, showroom og produktions faciliteter

^
2020

Ny partner

Lars Bisgaard køber sig ind I selskabet og bliver partner

^
2020

HeatSave Freelander

Freelander og andre egne produktions / konceptløsninger lanceres

^
2022

Ny bestyrelsesformand

Lars Eli Hansen indtræder pr. 01.01.2022 som formand for bestyrelsen i HeatSave A/S

^
2022

Børsens Gazelle Pris

HeatSave A/S får sin første Børsens Gazelle pris

^
2023

heatsave v2.0

Ny ledelsesstruktur skal hjælpe gøre det muligt at være “First Movers” indenfor dansk varmepumpeteknik. Konceptløsninger med algorytmer, varmepumper, solceller og batteripakker kommer i fokus.

^
2023

Børsens Gazelle Pris

HeatSave A/S får sin anden Børsens Gazelle pris

org
codeofcare notagline

HeatSave er Code of Care ambassadør

Code of Care arbejder for et paradigmeskifte i dansk erhvervsliv med det formål at skabe menneskelig og økonomisk balance i virksomhederne. Gennem målrettet arbejde med social ansvarlighed i flere perspektiver, hvor anstændighed, inklusion og værdien af rummelighed er i fokus. Code of Care arbejder for at give mennesker med begrænsede ressourcer og udfordringer mulighed for at bidrage til gavn for virksomheder og samfund. “Alle mennesker har en værdi – lad os bruge den.”

cocoutside